betong fläcken material

betong fläcken material

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Betong färgningen är ett sätt att göra dina golv ser mer intressant och lägga till ett extra lager av design till ditt hem. Processen med syra färgning din betong är en relativt lång, och det måste ske med rätt material och know-how. Behoven av inomhus och utomhus betong kan variera, men generellt sett, samma material kommer att bli nödvändigt för båda jobben.

Rengöring

Innan själva färgningen processen börjar, du måste städa ditt betonggolv. Rengöringsmedel som är lämpliga för jobbet är: Slipmaskiner för att ta bort lager av tätningsmedel och föroreningar, härdning lösningar för rengöring de konkreta, och högtryckstvättar att tvätta bort någon av föroreningar i betong. Det är mycket viktigt att du inte använder syrabad för att förbereda konkreta eftersom det kommer att reagera dåligt med fläcken. Normalt golvet bör vara beredd på upp till 28 dagar i förväg med dessa material.

Ansökan

Vid syra fläcken till ditt betonggolv, är det lika viktigt att du använder rätt verktyg. Det är mycket viktigt att du läser alla instruktioner på syra fläcken och att du använder de verktyg som rekommenderas. Att tillämpa fläcken till de konkreta, behöver du en mängd olika penslar och flaskor spray för att säkerställa att syra fläcken har varit jämnt fördelad och lika i hela ditt betonggolv.

Rengöring igen

När syran fläcken har tillämpats till din betonggolv och det har varit tillåtet att sätta i och göra sitt jobb, måste du neutralisera syran och tvätta golvet. Du behöver ordentlig blandning av vatten och bakpulver, samt en borste med styva borst. Du kommer att skrubba området för att neutralisera syran, och sedan tvätta den efter den inledande skura med rent vatten.

Annan artikel

  • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
  • om det internationella byggnormen tester
  • docka bygga verktyg
  • hur färg Utomhusmaterialet
  • betong fläcken material
  • fönster material hängande idéer
  • material för välvd fönster behandlingar
  •