fönster material hängande idéer

fönster material hängande idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Fönster behandlingar lägga till rummets humör och kan göra stor skillnad i komfort. Effektiva fönster material hängande sparar pengar på elräkningen. Använd fönstret material för att skapa designade effekter i alla rum.


.

Camouflage

För att skapa en rymlig effekt, hänga i fönstret materialet platt så att tyget skapar en illusion av att vara en del av väggen. Colorado State University Extension rekommenderar matcha gardinen till väggarna för att göra en oattraktiv fönster eller träslöjd visuellt blekna bort, och föreslår att man använder lakan för att spara pengar. Använd en vanlig gardinstång, så dekorativa stavar väcka uppmärksamhet. Häng materialet så att den inte har någon samlar och utökar rakt på golvet. Detta gör att rummet ser större ut, och ger fönster isolering i golvet.

Sheers och draperier

För en effektiv kombination av avskildhet, ljus och isolering, hänga aktre språnget, först längst upp i fönstret och sedan hänga samlades eller veckade draperier över sheers. Sheers (se-igenom gardintyg) ge hemmet ett lager av privatlivet. I ett område med hög värme eller kalla vintrar, välj isolerande draperier. Besparingarna på värme och kyla kostnaderna kommer att kompensera för kostnader för draperier. University of Florida rekommenderar ge solljus skydd på öst och väst fönster för den varma årstiden, och att använda mörka färger för att absorbera värme.

Taklister och Gardiner

För att uppnå en väl utformad effekt använder en taklist. Detta dragskåp passar över drapera maskinvaran eller gardinstång ett rationaliserat utseende och fångar värme eller kyla. Täck taklisten i ditt fönster material för en skräddarsydd titta på en låg kostnad. Ett vadderat taklisten skapar en mjuk titt över matchande gardiner. Använd vadden från en båt eller tyg butik. (Du måste tyg lim för detta. )

Gardiner med stora samlar lägga dimension för en romantisk look. För gardiner som öppnar i mitten, använd två breda gardin paneler. Gardiner fodrad med flanell öka sekretessen och isolering och hjälpa till att göra rummet mörkare.

En vanlig gardinstång fungerar bra att hänga gardinen och kommer att döljas under taklisten. Installera taklisten enligt tillverkarens anvisningar. Dekorativa omtag på varje sida av fönstret ger möjlighet att knyta gardiner tillbaka för ljus utan att behöva öppna dem hela vägen.

9 0

Annan artikel

  • betong fläcken material
  • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
  • docka bygga verktyg
  • material för välvd fönster behandlingar
  • hur färg Utomhusmaterialet
  • om det internationella byggnormen tester
  • fönster material hängande idéer
  •