material för välvd fönster behandlingar

material för välvd fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

gardiner, persienner, aktre språnget, eller nyanser kan användas för att lägga till integritet och en personlig touch på alla rum. Med så många fönster behandlingsalternativ som finns, kan du finna det lätt att göra val för vanliga Windows i hela hemmet, men hur är din välvda fönster? Ofta villaägare försumma sin välvda fönster eftersom de inte vet hur man kan inreda dem. Det finns dock välvda fönster behandlingar som är tillgängliga i flera olika stilar och material tillägga att finishen till ditt hem.

Tyg

Tyg fönster behandlingar möjliggöra för privatlivet och val av färg för dina fönster. Välvda fönster behandlingar gjorda av tyg kan vara lös eller stillastående. Om du vill kontrollera mängden ljus som kommer genom ett fönster, välja tyg nyanser för att öppna och stänga. Den rörliga versionen av tyget skuggan är i allmänhet monteras i fönstret och anpassas till ett öppet eller stängt läge med hjälp av en sträng system. Strängen går genom tyget i bågen och är knappt synlig. Den stationära versionen av ett tyg skugga kan vara professionellt utformade och monterade eller kan installeras med hjälp av en flexibel eller böjda staven.

Trä

träpersienner finns i stationära och rörliga stilar. De finns i olika nyanser av vitt, solbränna och brun genom de flesta tillverkare. Trä persienner är mycket hållbara och brukar inte missfärgas av ständiga solen som andra fönster behandlingar gör. Stillastående stilar av trä båge mörkarna placeras vanligen vid en 45-graders vinkel för att möjliggöra en begränsad mängd solljus för att lysa igenom. Rörliga trä båge persienner kan justeras för att öppna och stänga genom att flytta enskilda lameller.

faux trä

faux trä persienner är gjorda av vinyl eller en kombination av vinyl och trä. Detta material ser ut som trä och kan lätt tvättas. Faux trä persienner är billigare än äkta trä persienner. Texturen av faux trä persienner känns som plast, och de visar mindre slitage än träpersienner. De flesta tillverkare som säljer träpersienner säljer också faux trä alternativet.

Termisk Säkerhetskopiera

Thermal draperier görs med ett isolerat foder för att skapa en barriär mot väder och vind ---- kall luft eller värme. Termisk draperier liknar tyg gardiner och finns i ett veckat stil och i olika bredder och storlekar.

Film

Ett kreativt sätt att täcka din välvda fönster med hjälp av fönsterfilm. De flesta av de fördelar från att använda mer konventionella material ---- andra än utseendet ---- kan uppnås med film. Enligt 3M (ledande inom film teknik), fönsterfilm kan eliminera bländning, skydda möblerna från blekning och minska mängden värme som kommer genom fönstren. Fönsterfilm finns i olika nyanser och mönster och kan klippas till rätt storlek.

Annan artikel

  • betong fläcken material
  • material för välvd fönster behandlingar
  • fönster material hängande idéer
  • docka bygga verktyg
  • hur färg Utomhusmaterialet
  • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
  • om det internationella byggnormen tester
  •