Vilket material är ett fönster nyans av?

Vilket material är ett fönster nyans av?

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-21

Fönster nyanser idag finns i en mängd olika stilar, färger och tyger, även trä och bambu, linne, crepe, och även sol mesh. Välj en nyans som passar din personliga stil inredning, budget och särskilda behov fönster

vävda trä Shades

vävda trä nyanser finns i en mängd olika färger och fläckar. De är gjord av vävda band av bambu och styva gräs eller tunna träslag tändsticka. De skapar en avkopplande och rustikt utseende och är bra för mörknande ett rum. De är mycket hållbara och lätta att underhålla.

Lilght Filtrering Shades

Ljus filtrering nyanser är gjorda av en sol tyg som blockerar upp till 95% av UV-ljus och 74% av synligt ljus. De kombinerar silkiga lätthet en skir nyans med ljuset filtrering förmågan hos en blind. De fungerar bäst för stora fönster.

Mobil Shades

Mobil nyanser är de mest energieffektiva skugga på marknaden, särskilt när de görs med sol-eller termisk tyg. Cellular nyanser är gjorda av nylon eller polyester och har celler vaxkaka. De finns i en mängd olika färger, är lätta att installera, och är utmärkta för att tillhandahålla isolering, sekretess och brusreducering. Priserna varierar från prisvärda till dyra beroende på storlek, tyg och funktioner.

Veckat Shades

Veckat nyanser är en lätt halvprivata produkt tillverkad av crepe. De ser ut som silke, finns i en mängd olika färger, och skapa en rik, elegant utseende. De har ett patenterat system stege stöd som eliminerar slapp.

Rollershades

Rollershades är gjord av vävda tyger som linne, polyestrar eller sol tyger. De finns i en mängd olika material färger och mönster. Rollershades ger en tidlös, klassisk look. De är lätta att använda och billiga. På grund av deras rum mörknande förmågor, är rollershades används ofta i barnens rum.

Roman Shades

Roman nyanser är gjord av vävda tyger och liknande rullgardiner finns i en mängd olika texturer, färger och mönster. De ger värme, rikedom och stil till ett rum och skapa en mjuk, lugnande effekt.

1 2

Annan artikel

  • material för välvd fönster behandlingar
  • Vilket material är ett fönster nyans av?
  • hur färg Utomhusmaterialet
  • docka bygga verktyg
  • om det internationella byggnormen tester
  • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
  • fönster material hängande idéer
  • betong fläcken material
  •