återvunnet material bänkskiva

återvunnet material bänkskiva

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-28

Du behöver:
platt skruvmejsel (valfritt)
. Penna och papper.
 

Om du planerar på remodeling ditt kök, överväga att använda "gröna" eller miljövänliga material för bänken. Det finns flera bänkskivor på marknaden som är gjorda av återvunnet material. Dessa material är inte bara snäll mot jorden, de är också hållbara och kan iögonfallande för ditt kök.

Laminat

Laminat har länge använts som ett kök bänkskivan material. Idag är materialet ofta av återvunna produkter. "Gröna" laminat är tillverkade av återvunnen plast, giftfri lim och formaldehyd substrat. Det kan finns i olika färger, så det är mycket troligt att du kommer att kunna hitta något som passar din design stil. Detta material är lätta att rengöra, och är fläcktåliga och prisvärd. Det är inte lika hållbart som vissa andra återvunnet material, som rostfritt stål eller betong.

Rostfritt stål

Ge ditt kök ett modernt och kommersiellt utseende som är miljövänlig med bänkskivor som är tillverkade av rostfritt stål. Materialet består mestadels av räddas metaller och är 100 procent återvinningsbart själv. Det är lätt att rengöra och extremt tålig, vilket gör det till ett idealiskt val för användning i ett kök. Annan fördel för miljön att det kan fästas med mekaniska fästanordningar istället för lim --- som kan innehålla kemikalier som är skadliga för miljön. Tänk på att detta material kan repas lätt.

Återvunnet glas

För en high-end granit look som är skonsammare mot miljön, välja bänkskivor gjorda av återvunnet glas. Dessa bänkskivor består av en stor andel av återvunnet material. Glas som tidigare användes för nästan allt --- flaskor, fönster, Glas, färgat glas, vindskydd --- bryts ner och läggs till cement eller epoxy för att bilda ett fast underlag. Eftersom det finns så många olika färger av glas som används i denna återvunnet material, det finns en mängd olika utseende tillgängliga. Vissa val är grön, blå, röd och gul. Förutom att vara en miljövänlig produkt, är det lätt att rengöra och resistent mot fläckar och brännskador. En nackdel är att det kan repas lätt.

Betong

Betong kan vara tillverkade av återvunnet produkter. Vissa återvunna material som kan läggas till konkreta omfatta flygaska, spån metall, plast, trä och glas. Produkten kan ge ditt kök en one-of-a-kind se ut, eftersom snäckskal, löv, stenar och andra minnen kan läggas till det. Förutom att vara miljövänlig och snygg är denna produkt mycket slitstark och lätt att rengöra. Tänk på att använda detta material som en bänkskiva kräver ett tätningsmedel som ska tillämpas så att den kan motstå fläckar.

6 8

Annan artikel

 • hur färg Utomhusmaterialet
 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 • hur man skapar en himmelssäng med material
 • betong fläcken material
 • om det internationella byggnormen tester
 • återvunnet material bänkskiva
 • Vilket material är ett fönster nyans av?
 • fönster material hängande idéer
 • draperi material
 • vad är toile material?
 •