hur man använder återvunnet material för centerpieces

hur man använder återvunnet material för centerpieces

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-29

Centerpieces kan skapa stämning för middagar eller enklare måltider. De används för säsongsvariationer dekor och uttalanden stil. De kan dock bli ganska dyrt. Om du letar efter sätt att använda återvunnet material som finns runt huset du är i för en trevlig överraskning. Det är ibland det mest ovanliga val som gör det bästa dekorera bitarna för ditt hem

Du behöver:. .
Lampfot
Plastbehållare.
Lerkrukor.
Toalettpapper rullar.
Bakgrund gränsen.
Pärlstav draperi frans.
Trädgårdshandskar.
Spets handskar.
Stilettklackar.
Svart färg.
Vit färg.
Pensel.
Gamla prydnadssaker eller klädedräkt smycken.
Trädgårdsredskap.
Kvistar och grenar.
Rocks.
Blommor skum .
Vattenkanna.
Desinfekterande servetter.
Klänning hatt.
Boa eller fjäder plymer.
 


1.
Ta bort de elektriska komponenter från lampan bas. Om du har en lampa som inte längre fungerar och det är bara tar upp plats i din garderob eller på vinden, välj det istället för en som fungerar. Nästa steg kan låta ovanligt och inte det minsta estetiskt tilltalande. Det är dock den mest praktiska lösningen. Skär ett hål i en plast spannmål skål som är storleken på lamphållaren. Hot limma den på plats. Anledningen till att använda en plastskål är att en tyngre material inte kan fastna lika lätt och kan bryta. När du har skålen på plats kan du infoga oasis och fyll den med blommor som sprider ut över sidorna, effektivt döljer skål och bildar en magnifik skärm bäst för formella fester och sammankomster.
2.

Hämta ditt kasseras eller antika trädgårdsredskap och två mindre, gamla lerkrukor och en vattenkanna från skjulet. Rengör dem ordentligt. Ställ krukorna på vardera sidan av vattenkanna i mitten av tabellen. Fyll varje kruka med trädgårdsredskap, handskar och paket utsäde för en solig skärm för ditt frukostbord. Sätt en liten bit av oasis i botten av vattenkanna på sig att sätta in en ny bukett blommor att lysa upp din mittpunkten.
3.
Samla dina gamla stilettklackar och din farmors släktklenod klänning hatt från garderoben. Sterilisera dem försiktigt med ett desinfektionsmedel torka. Sätt hatten i mitten av ett stort runt bord och fylla med prydnadssaker eller gamla handskar spetsar. Circle hatten med skor, tårna pekar utåt för en fantasifull mittpunkten på nästa tea party eller damer brunch. En annan idé, om du är värd för en middag för din kvinnogrupp, är att fråga var och en av damerna att få en favorit sko eller gamla hatt för displayen som kommer att användas som ett samtalsämne vid insamlingen.
4.
Måla flera lerkrukor svart med vita knutar. Samla ett stort sortiment av grenar och kvistar. Fyll krukor med stenar och sätta in grenar. Omfatta flera toalettpapper rullar med dekorativa, självhäftande tapet gränsen. Punch två hål i toppar varje rulle som du ska använda för att tråden hängande tråd igenom. Hot lim fjäder plymer till toppen av rullar och använda pärlstav draperi kant runt botten. Häng rullar på grenarna för unika centerpieces du kan använda på ditt bröllop mottagning.
 

9 0

Annan artikel

 • hur man använder återvunnet material för centerpieces
 • draperi material
 • om det internationella byggnormen tester
 • vad är toile material?
 • olika typer av golvmaterial
 • hur färg Utomhusmaterialet
 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 • docka bygga verktyg
 • fönster material hängande idéer
 • material för fönster behandlingar
 •