hur man skapar en himmelssäng med material

hur man skapar en himmelssäng med material

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-27

Jag var åtta år gammal och turnerade i Windsor Castle när jag såg min första himmelssäng. Jag var mycket imponerad av den höga, fina sängar dekorerad med varven av tung sammet, brokad och trim. Medan din himmelssäng kanske inte riktigt lika kungliga, kan du enkelt skapa illusionen av en stor himmelssäng med lite mer än tyg och enkel hårdvara

Du behöver:.
Tyg eller gardiner
. 4 tak krokar med ankare eller.
4 gardinstänger med fäste och ankare.
Böjbar kablar eller buntband.
Trim eller inspelning.
Sax.
Iron-on fåll band.
Järn.
Regeldetektor eller avsluta spik.
Måttband.
Ark eller bordsduk.
Steg pall eller stege.
En hjälpare.
 


1.
Visualisera slutprodukten. Din hjälpare kan hålla upp ett lakan eller duk att hjälpa till med detta. Placera sängen exakt där du vill ha det, när trädkronorna effekt skapas kommer du inte att kunna flytta sängen utan att ta ut "tjänster" eller kapellet, och lapp i taket. Vill du dina inlägg att gå från golv till tak eller att stanna vid botten av lådan våren? Vill du ha två tjänster eller fyra inlägg? Har bladet tyget tycks alltför mesiga eller för stel? Vill du se kroken?
2.
Välj och köpa tyg som du väljer. Nettning eller kompress lämpar sig till ett tropiskt eller casual dekorera systemet, brokad och sammet är mer formell. En stel tyg som denim kan vara något svårare att arbeta med men ger en mer påtaglig effekt. Den mängd av tyg du köper beror på din slutliga utformningen och takhöjd. Förutsatt att du vill ha en full längd post, mät höjden från golv till tak, lägga till ytterligare längd för varje extra dekorativa tillbakafällbara och extra inches för falsning båda ändar (läsa din stryka på fållen instruktioner för vägledning). Om du inte vill att en fold-over, samla slutet av tyget i händerna och dra ut det tum för tum tills du kan skapa en effekt tilltalande rosett. När du har gjort dessa beslut, multiplicera längden med fyra.
3.
Välj en krok att komplettera din system och tyg. Det kan vara så enkelt som en liten öga krok du knappt se eller en stor, nytta krok som kommer att ge moderna, industriella flärd.
4.
Ståndpunkten och installera krokar ett par inches över och utanför de fyra sängen hörnen så att tyget kan hänga fritt bredvid sängen hörnen. Använd en regeldetektor på en jämn tak för att hitta reglar. På en popcorn tak, omsorgsfullt slå in en spik finish att avgöra om en regel är belägen ovanför sängen hörnet. Använd ankare är lämpligt för ditt tak typ om det inte finns reglar ovanför sängen hörnet.
5.
Skär din yardage i fyra lika stora längder.
6.

Följ din stryka på instruktioner hem tejp för att avsluta de fyra ändarna. Nettning bara behöver en noggrann rakt snitt.
7.
På den utfällbara över eller rosett punkt, fäster tyget till kroken med antingen ett buntband eller böjbar tråd. Om kabeln eller slips visar för mycket, använda en dekorativ bit trim för att täcka den.
8.
En alternativ metod innebär gardinstänger och färdiga extra långa gardiner. Istället för att fästa stavar på väggen, fästa dem i taket. Korta stavar bara fästas ovanför hörnen ger ett inlägg effekt. Stavar längden och bredden av sängen kan du dra för gardinerna för en privat, romantisk effekt.
 

Tips och varningar


 

 • Om du verkligen inte vill att trimma över tråd eller buntbandet att Standout, skapa en väv panellist med fåll bandet. Glöm inte att lägga till några fler inches till tyget inköp!
 • Närhelst du hänga något från taket, du arbetar mot gravitationen och meter tyg kan väga flera pounds. Små barn har svårt att motstå gömma sig och leka i tyget. Skruva krokar eller stavar till ett stuteri, om möjligt, för att förhindra en katastrof. Överväg att lägga massivt trä stagning mellan reglarna ovanför sovrummet om du har tillgång till vinden ovan. Om du inte kan säkra fyra krokar i företaget trä men ändå vill ha en faux himmelssäng, sätta trim ombord på taket, fäst den i reglar och sedan bifoga krokarna i trim styrelsen.
1 5

Annan artikel

 • vad är toile material?
 • olika typer av golvmaterial
 • draperi material
 • betong fläcken material
 • hur färg Utomhusmaterialet
 • Vilket material är ett fönster nyans av?
 • docka bygga verktyg
 • hur man skapar en himmelssäng med material
 • om det internationella byggnormen tester
 • material för välvd fönster behandlingar
 •