material för fönster behandlingar

material för fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-23

Fönster behandlingar omfattar allt som används på eller runt ett fönster som en skugga, solskydd eller dekoration. Många olika material användas för att göra fönster behandlingar och alla har olika utseende och stil. Vid planering av nya fönster behandlingar är det viktigt att veta att behandling material som finns, så att du kan göra det mesta välgrundat beslut.

Tyg

Tyg är vanligtvis det första material som människor tänker på när de tänker på fönster behandlingar. De flesta gardiner är gjorda av någon form av tyg. De typer av tyg som används varierar dock kraftigt. Bomull är ett populärt eftersom det är billigt och kan hålla en mängd olika former. Silk är en annan vanlig val eftersom det erbjuder en kunglig utseende. Många andra sorters tyg används också som: tunt, polyester, ull och även bambu fibrer

Wood

Trä används för att göra flera olika typer av fönster behandlingar. . Trä luckor används för att täcka antingen in-eller utsidan av fönster. Trä används också för att göra stora slat persienner och nyanser fönster. Nästan alla typer av trä kan användas för detta ändamål. Körsbär, ek, ceder och lönn är vanliga skogen för fönster behandlingar.

Metal

Metal i allmänhet används endast i blind konstruktion. Metall används som ett alternativ till den svaga plast och bekostnad av trä. Metall persienner fungerar bra tills de är böjda. Bent metall persienner är svåra att reparera.

Plast

plast används som material för nyanser, rullgardiner och jalusier. Plast luckor är robust och kan göras i olika färger och texturer. Plast mörkarna är några av de billigaste fönster behandling att tillgå. De kommer i många färger för att matcha alla dekorativa tema. Plast nyanser är gjorda av tunna, flexibla plast och används ofta i kombination med annan form av fönster som täcker exempel gardiner för att ge extra solskydd.

Gräs

Gräs som hampa, jute, vassar och små skogar tändsticka används vanligtvis för nyanser som ett alternativ till plast. Dessa nyanser erbjuda fungera så bra som design. Nästan någon form av tuffa gräs eller fibrer kan användas. Dessa gräs är ofta färgas olika färger för att matcha många stilar av inredning. Bambu är också för att göra nyanser och persienner.

Vinyl

Vinyl är ett vanligt material ses i fönster behandlingar. Det är billigt och flexibelt och kan formas till nästan alla former. Det är vanligt att se vinyl nyanser, rullgardiner och jalusier. Vinyl kan färgas att matcha nästan alla färger.

5 6

Annan artikel

 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 • om det internationella byggnormen tester
 • Vilket material är ett fönster nyans av?
 • betong fläcken material
 • docka bygga verktyg
 • fönster material hängande idéer
 • draperi material
 • material för fönster behandlingar
 • material för välvd fönster behandlingar
 • hur färg Utomhusmaterialet
 •