typer av bänk material

typer av bänk material

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-05

Dagens familjer har fler valmöjligheter än någonsin när det gäller bänk material. Denna välsignelse kan säkert vara en förbannelse för obeslutsamma, men det kan också slå tillbaka på dem som inte tar sig tid att vikta konsekvenserna av sitt val. Varje material som populära för att göra bänkskivor levereras med både fördelar och nackdelar. Du bör också vara säker på det material som passar resten av ditt kök inredning.

Keramiska plattor

Kakelskiva har använts som en köksbänk topp under en lång tid och det är fortfarande populär delvis eftersom keramik är hemma i ett brett utbud av design ser ut. Du kan få keramik i bokstavligen varje färg och geometrisk form som du kan tänka dig. Keramiska plattor är också billigare än många andra material. Problemen har att göra med insamling av smuts och fett i fogen och det faktum att reptålig kakel fortfarande inte har uppfunnits.

Laminat

Laminat bänkskivor är en särskilt bra val för dem som bygger ett hem att smaka och behöver en design som lätt kan tillverkas. Laminat är ett ekonomiskt klokt val och det kan också komma i nästan vilken färg eller mönster som du vill. Laminat är tåligt och kräver lite underhåll så långt städning går, men den är mottaglig för bränning, repor och flisning.

Betong

Den bästa delen av att ha en konkret bänkskiva är att du kan beställa fabricerade att se ut som nästan allt du kan tänka dig. En kolonial hus kan ha ett konkret bänk som ser ut som hemmagjorda trä. Du kan välja att bädda in objekt som är relaterade till dina egna speciella tvångstankar i ett konkret bänk. Om du har råd med det, finns det helt enkelt inget bättre sätt att vara kreativ med ditt kök bänk. Nackdelen är att du måste vara beredd att utföra månatligt underhåll som polering och vaxning. Du kan inte heller dra ut på tiden när det gäller att städa upp nya fläckar.

Granit

Genuine granit bänkskivor ge alla kök omedelbar klass och elegans. Du kan också vara säker på att ingen annan har en bänk som ser ut precis som din eftersom det inte finns två stycken av granit ser likadana ut. Granit är hållbart och resistent mot brännskador så länge du försegla det en gång om året. Problemet med granit är att det är bra ur prisintervallet för vissa folk och det kan vara lite för elegant för några kök, som kan sätta dig in i position för att vilja uppgradera resten av köket innan du är redo.

granit kakel

granit kakel är tillgänglig för dem som vill ha utseendet av en granit bänkskiva på ett betydligt mer överkomligt pris. Du får fortfarande de flesta av fördelarna av granit hållbarhet, men du måste också ta itu med de problem som är förknippade med injekteringsbruk samla smuts och fett.

Rostfritt stål

Rostfria bänkskivor ge ett kök en elegant, industriell ser att ingen andra bänk material kan matcha. Problemet är att du senare kan bestämma vad som var snygg först har blivit steril. Det verkliga problemet med rostfritt stål är att det lätt repor och, trots namnet, är det också föremål för färgning.

7 8

Annan artikel

 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 • draperi material
 • docka bygga verktyg
 • material för fönster behandlingar
 • återvunnet material bänkskiva
 • olika typer av golvmaterial
 • material för välvd fönster behandlingar
 • om det internationella byggnormen tester
 • kvartsit som bänkskiva material
 • fönster material hängande idéer
 •