saker tillverkade av återvunnet material

saker tillverkade av återvunnet material

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-30

Den globala erkännandet av global uppvärmning och människan staten har satt vår miljö i har orsakat en ökad medvetenhet om de vardagliga produkter vi köper, från ansiktsservetter till bilar till bostadsbyggande och inredningsmaterial. "Hållbar livsstil" och "miljövänlig" har blivit media slagord och vi vill alla i. Lyckligtvis finns det ett ständigt ökande antal produkter som finns som är gjorda av återvunnet material.

Paper Products

Bärbara datorer, skrivare papper, näsdukar, hushållspapper och även toalettpapper finns tillverkas av återvunna material . Dessa produkter är märkta med andelen återvunna produkter som används vid framställning av objektet, och hur stor andel, om några, av dessa produkter återvunnet material. Enligt Natural Resources Defense Council, en nationell ideell organisation som specialiserat sig på miljö och hälsa, återvunnet material är de som tidigare användes och om de inte återvinns skulle ha hamnat i en deponi eller en förbränningsugn. Rådet också påpekat att pappersprodukter köpt med en hög andel efter konsument fibrerna minskar antalet träd som används i papperstillverkningen.

Hem Ytor

Matta, trä golv och glas kakel kan alla vara gjorda av återvunnet material . Enligt Mohawk Golv, ett företag för utveckling av hållbara golvprodukter, när återvunna plastflaskor bryts ner, kan de fibrer skapa en matta garn mer hållbara än låggradig syntetisk matta garn och det är smutsavstötande. Återvunnet trägolv skapas genom att samla in ved från byggnader som har rivits ned. Detta håller inte bara material ur deponier, utan även förhindrar fler träd från att skära ned för att göra trägolv. Återvunnet glas kakel används på golv och väggar och i och bänkskivor omger bad. De finns i en mängd färger och kan blandas med andra material, som betong på en bänkskiva för att skapa en färgad prickig yta.

Möbler

Från stolar gjort av kaffesump till bänkar tillverkade av återvunna metaller till tyg soffor som använder återvunnen plast fibrer, kan alla typer av möbler är tillverkade av återvunna material. Curface, en produkt som omarbetats, ett brittiskt företag, använder svåra att återvinna efter konsument plast, såsom kylskåp, och kaffesump samlats in från kontor och caféer för att göra sits och rygg paneler för stolar. Ramen i stolen är tillverkad av renoverade ved. Alternativt, eftersom metallen kan smältas ner och omformas, är det lätt återanvändas och återvinnas i metall bänkar, bord och stolar för inomhus-och utomhusbruk.

9 0 1

Annan artikel

 • draperi material
 • vad är toile material?
 • material för välvd fönster behandlingar
 • typer av bänk material
 • hur färg Utomhusmaterialet
 • material för fönster behandlingar
 • fönster material hängande idéer
 • återvunnet material bänkskiva
 • olika typer av golvmaterial
 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 •