hur man bygger bokhyllor ut av använt material

hur man bygger bokhyllor ut av använt material

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

Du kan enkelt bygga bokhyllor av material som används. Genom att återvinna plywood, skivor, tegel eller sten, kan boka hyllor byggas på olika sätt som kostar mycket lite. Ta dig tid att skissa en snygg design och försök att återvinna material som inte färgas av vatten eller andra ämnen. Hitta rena material av trä som kan slipas, drivna och målas för att se relativt nya. Material som används kan göra hyllor vackrare och mer intressant på många sätt eftersom denna konstruktion inbjuder kreativitet.

Du behöver:
Begagnade delar av plywood
. Gamla brädor eller plankor.
Stora stenar.
Används tegel.
2-av-10-tums timmer styrelser.
Drevning.
Trä.
Högtryckstvätt.
Måla eller bets.
Polyuretan.


1.
Leta efter gamla avsnitt av plywood eller golvmaterial på skräp försäljning eller på loppmarknader. Scout för trä sektioner eller plattor av något slag i källaren eller lagring skjul som skulle kunna göra bra byggnadsmaterial. Planerar att bygga bokhyllor med trä material som kan färgas eller målas för att passa. Samla gamla tegelstenar från byggare eller en vän egendom att använda för att dela staplade trähyllor. Stora stenar längs en älvstranden, i ett fält eller i en övergiven trädgård område kan användas för att separera hyllor också.
2.
Rita hyllor som du skulle vilja bygga dem. Köp ett par nya skivor, om det behövs, i 2-av-10-tums storlek blanda med material som används. Köp Drevning och Trä förbättra skråmat trä eller brädor under förberedelserna etapper. Skaffa en högtryckstvätt att städa upp gamla tegel eller sten, om det behövs. Köpa färg eller bets, plus polyuretan, för att avsluta hyllorna.
3.
Följande finns flera idéer om hur man skapar bokhyllor av material som används. Installera bokhyllor längs en vägg, till exempel med travar av tegel mellan nya styrelser. Bygg ett matchande skåp med återvunnet plywood för att passa bredvid hyllor. Måla eller färgar alla av trä delar av hyllor och skåp för att matcha. Skär gamla plywood sektioner eller styrelser att stapla stenar för hyllor också. Placera en plywood avsnitt på två stenar placeras 30 inches isär. Använd stenar som alla ungefär samma storlek att dela styrelser. Separat styrelser med delar av trä för att hålla faktiska vikt. Placera stenarna mellan styrelserna för visuell intresse.
4.
Bygg en kvadrat ö mitt i ett familjerum från bitar överbliven plywood. Installera hyllor på alla fyra sidor. Måla enheten alla svarta för att dölja brister. Täck toppen av ön med överblivna kök bänkskivan material eller för tegelstenar. Använd brädor placerade sida vid sida i en kortlek sätt att bilda toppen. Färga styrelser ljus ek eller körsbär som kontrast till det svarta skåpet ön.
5.
Återvinn gamla metallhyllor ansluten till en trä ram för att skapa en bokhylla. Måla hela enheten vitt eller rött, till exempel. Installera Träpaneler på framsidan av metall hyllor för att dölja skavanker.

Tips och varningar


 • Recycle tegel glas att använda mellan staplade brädor för bokhyllor. Använd styrelser s laserad i ljus ek mellan glaset tegel. Installera dessa hyllor i en hall eller ett område där det finns mycket ljus.
 • Skapa inte staplas bokhyllor från skakiga material. Säkra alla områden med spik eller skruv och träbitar till separata avsnitt. Lägg tegelstenar, stenar och annat material på ett sätt som inte har någon vikt, eftersom du inte vill att dina hyllor att rämna.
 • Annan artikel

 • saker tillverkade av återvunnet material
 • hur man organiserar ett rum utan att köpa något material
 • draperi material
 • kvartsit som bänkskiva material
 • material för fönster behandlingar
 • om det internationella byggnormen tester
 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 • hur man använder återvunnet material för centerpieces
 • återvunnet material bänkskiva
 • naturliga golvmaterial
 •