hur man organiserar ett rum utan att köpa något material

hur man organiserar ett rum utan att köpa något material

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-01

Organisera en rörig rum kan ge det ett nytt utseende, men att hitta en plats för allt betyder inte att du måste köpa nya material för att lagra eller visa dina ägodelar. Använd din fantasi. Du kommer bli förvånad över den kreativa sätt du kan använda vardagliga föremål du redan har hemma för att organisera något rum i huset

Du behöver:. .
Tomma lådor
Tvättkorgar.
Plast affär väskor.
Kattsand behållare.
Tomma kaffe burkar.
Dekorativa burkar.
Ägg kartonger.


1.
börja organisera ett rum av decluttering. Använd tomma lådor, korgar tvätt och plast matkassar butik för att sortera och rensa i röran. Professionella hem arrangörer brukar föreslå med minst tre containrar för att reda ut saker du vill behålla, saker du vill donera eller ge bort, och saker du kan kasta bort. Chansen finns att du har några tomma kartonger som du har sparat "utifall att" och nu kan du använda dem till detta sortering process. Använd också dina plastpåsar affär att kasta bort kasserade istället för att köpa extra soppåsar.
2.
Använd din nyligen frigjorda utrymmet efter rensning till prydligt organisera saker du använder dagligen eller vill visa tydligt. Håll pennor organiseras i ditt hemmakontor, till exempel i en söt kaffekopp som har varit sitter oanvänd i ditt skåp. Leta efter kreativa och attraktiva sätt att använda nytt tillgängligt utrymme på bokhylla hyllor, som att visa några favorit inramade fotografier eller liten skulptur tillsammans med en rad av böcker. Om du har några tomma korgar som en gång höll blomsterarrangemang eller gåvor mat, använda dem på din stilrena skrivbordet för att sortera post eller håll ofta använda bärbara datorer eller uppslagsverk.
3.
Bli kreativ med robust, plastbehållare kattsand och eliminera behovet av att köpa plast totes. Om du inte har en katt, be en katt-älskare vän om du kan få några av hennes tömmer. Kattsand behållare är perfekt för att organisera och lagra vad som helst, från kontorsmateriel till barnens leksaker, programvara CD-skivor, till små tillbehör till kläder och mycket mer. Stäng locket för att hålla de objekt dammfritt. I badrummet, till exempel, gör en kattsand container ett bra ställe att hålla extra rullar toalettpapper eller rengöringsprodukter. Du kan dekorera behållare kattsand genom att linda dem i presentpapper eller skal-och-stick hyllor att samordna med de färger och stilar i rummet.
4.
Håll plånböcker eller tygpåsar med trasiga remmar och använda dem för att organisera och skydda "mjuka" poster, såsom underkläder, halsdukar eller strumpor, i sovrummet. Påsarna kan placeras i byrå lådor eller lagras på garderob hyllor. Om väskan fortfarande har en rem, hänga den på en krok i din garderob.
5.
Återvinn de gamla cookie burkar och tomma konservburkar kaffe som nyckfull dekorativ förvaring för att organisera det rum du använder på din favorit hobby. Till exempel behållare med lock är perfekt för sömnad artiklar, materiel hantverk för scrapbooking, borstar konst och färg, och målat verktyg glas. Äggkartonger gör också stora arrangörer för pärlor och andra upptäckter smycken. Även de gamla plast behållare för livsmedel som är spruckna eller har förlorat sin lock kan bli instant arrangörerna i vilket rum som helst i huset.

Tips och varningar


 • Organisera ett rum med bekvämlighet i åtanke. Håll objekt som du använder ofta i en lättillgänglig plats.
 • Märk din behållare eller korgar för att hjälpa andra i ditt hushåll vet var vissa poster ska lagras.
 • Annan artikel

 • hur man skapar en himmelssäng med material
 • hur man organiserar ett rum utan att köpa något material
 • naturliga golvmaterial
 • betong fläcken material
 • vad är toile material?
 • docka bygga verktyg
 • typer av bänk material
 • om det internationella byggnormen tester
 • saker tillverkade av återvunnet material
 • Hur du använder tyg & material för hem förbättring
 •