hur man utformar ett glashus

hur man utformar ett glashus

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-21

Bygga ett glashus kräver noggrann planering av hur huset ska utformas. Stora delar av glas måste ha bra strukturellt stöd i någon typ av byggnad. Starta designprocessen med att skissa ett hus med mycket glas som är tilltalande för ögat. Överföring till rutat papper detaljer är utarbetade ytterligare, och har design granskas av en byggnad expert innan byggandet inleds. Det fina med glasväggar är att en pittoresk utomhus blir en del av interiören livsrum. Glashus fungerar bäst i mildare klimat, men du kan infoga speciella skuggning och naturliga solvärmeteknik uppvärmning i designen

Du behöver:.
Skissblock och penna
. Rutat papper.
Hem design böcker.
Hem designtidningar.


1.
Skaffa hem byggnad böcker och tidningar som har glashus. Granska många mönster för att räkna ut favorit arkitektoniska stilar. Integrerade glas i ytterväggar av nästan alla vanliga hus. Leta efter sätt att öppna väggar av metall eller trä stöd inramning, men behåll privatlivet för utrymmen inomhus i åtanke.
2.
designa ett hus med ytterväggar med massor av färdiga fönster. Placera sex eller åtta fönster sida vid sida med bara stark trä eller metall ramar mellan dem. Plan för att konstruera en vardagsrumsvägg, till exempel av flera 60-tums-höga fönster. Lägg till en yttervägg utformning att skapa en innergård i syfte att säkerställa mer avskildhet. Design någon vägg av fönster på ett hus fasad som inte har grannar i närheten.
3.
Införliva motorvagnar av skjutbara glasdörrar för att lägga till ljus. Installera till exempel tre uppsättningar av dubbla skjutdörrar längs ena väggen i ett kök sittgrupp. Installera ytterligare tre uppsättningar av skjutbara glasdörrar längs en angränsande vägg. Design glasväggarna för att rymma stora gardinstänger för privatlivet draperier på natten. Betrakta bygga en utomhus skuggan tak byggt av gitter om väggen får en hel del dagtid sön
4.
Design hela väggar av glas genom att planera att använda en struktur av metall inramning. Skapa en plan för att placera delar av glas som sträcker sig från golv till tak, om huset står inför en sjö, till exempel. Planerar att installera koppar-färgade ark reflekterande vinyl till det inre av glaset så att det är svårt att se inne när solen skiner. Designa ett hus med mycket glas från en tillverkad hem program, som ett alternativ till planering den från scratch.
5.
Design vägg områden av master badrum, korridorer eller balkonger som skall göras från glas tegel. Använd denna lösning för att öppna en vägg i områden där ingen bil eller gångtrafik är närvarande. Planerar att placera glas blocken i nedre delen av väggen områden med klart glas som placeras på övre delar av väggarna. Införliva veranda beläggningar eller generös överhäng på hemsidan utsida för att hålla reda på för mycket sol.

Tips och varningar


 • Bygg sovrum och områden badrum med väggar som garanterar integriteten för appretering eller bad.
 • Lägg utomhus skärmar eller väggar, plus rullgardiner och gardiner, för att säkerställa integriteten. Installera rörelsedetektor belysning eller privatliv staket för att säkra uteplats, om besökarna går förbi.
 • Köp endast energieffektiva glas och fönster. Installera aldrig sektioner spegelglas, även om de är installerade som dubbel rutor, till stora väggpartier. Den värme och sval luft förlorade i extrema väder gör energiräkningar skjuta i höjden. Rådfråga en energi expert om tonade rutor, vilket kan spara energikostnader genom att minska solens strålar.
 • aldrig anta att ingen kan se in, bara för att reflekterande glas beläggningar används.
 • Annan artikel

 • budget badrum idéer
 • Hur skapar jag en källare soffitt?
 • hur mycket ska du höja hölje upp från golvet?
 • hur man installerar infällda armaturer
 • Behöver du bygglov för att bygga ett garage?
 • Vad är Business overhead försäkring?
 • hur man gör planerar att uppföra en stuga
 • hur man omforma ett hus ranch stil
 • alternativa garderobsdörren idéer
 • betongplattan byggmetoder
 •