hur man gör ett energieffektivt fönster skugga

hur man gör ett energieffektivt fönster skugga

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Det är fantastiskt att mer än 30 procent av ditt hem värme och kyla förlust på grund av fönster. De är de svagaste punkterna i hemmet för uppvärmning och kylning. Även enkla investeringar såsom fönster behandlingar, färgton och markiser kan minska förlusterna, energieffektiva fönster nyanser är också en solid långsiktig investering. Dessa nyanser är gjorda av material som håller din önskade inomhustemperatur mycket effektivare än konventionella metoder. Installera dessa energieffektiva nyanser på en dag genom att följa lämpliga riktlinjer.

Du behöver:
Borra
. 1/16-inch borr.
1 1/2-inch skruvar.
Gardinstång eller konsol.
Velcro självhäftande strippa.
Stäng väva tyg.
Måttband.


1.
Inköp nära väva tyger att konstruera din skugga, tätt vävda tyger, såsom termisk fleece eller akryl polar fleece, finns på mest tyg butiker . Försök att köpa materialet i dimensioner av ditt fönster Tillsätt 3 inches på topp och sidor för att skapa flikar som kommer att täcka den lucka som skapats av bracketing staven.
2.
Klipp tyget så att den passar fönsterkarmen om du var tvungen att köpa bulk tyg. Låt 3 inches utrymme på toppen och sidorna. Applicera lim kardborre strippa till toppen och sidorna av skugga, med hjälp av ögla fångsten sidan av kardborreband.
3.
Mät ungefär 2 inches till sidan av toppen av fönsterramen och placera fästet på exakt samma plats du vill att den ska hänga. Fästet bör placeras så att skugga täcker hela bilden i fönstret. Markera din guide hålen med en penna på båda sidor av fönsterkarmen.
4.
Borra styrhålen med en 1/16-inch borr i fönsterkarmen på din markerade området. Använd ankare om du är skruvning i gips för lämpligt stöd.
5.
Placera fästet på de markerade hålen och skruva fast dem på plats med en 1/2-tums skruvar. Fäst nyanser att fästet stången genom att köra den genom öglan på toppen av skuggan.
6.
Pin ner rullgardinen flikarna du skapat genom att fästa självhäftande kardborreband längs topp och sidor av fönsterkarmen-fuzzy sida-och tryck på sidorna och toppen på plats. När säkrade, vilket skapar ett hinder för luften att fastna inne i utrymmet mellan fönsterruta och skuggan.

Tips och varningar


  • Köp tyger som är både isolerande, och ljusa på ena sidan och mörka på den andra. Detta sätt kan du vända dem under perioder då du vill att skugga att absorbera värme, eller återspeglar det.
  • Annan artikel

  • hur man gör ett energieffektivt fönster skugga
  •