prisvärd värme minskar fönster behandlingar

prisvärd värme minskar fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Windows främja värmeutveckling i ditt hem på två sätt: den allmänna överföring av värme genom kontakt med varm luft på ena sidan av fönstret och genom solvärme från solen skiner direkt på fönstret. Väl förseglat spröjsade fönster kan försvara från det tidigare, men gör inget för att bromsa eller förhindra solvärme. För detta måste du blockera eller minska solljus

Blockera sol från på fönstret

Du kan blockera solen utanför ditt fönster med valfritt antal attraktivt och intressant sätt, från att installera infällbara markiser till att använda roll-up utomhus nyanser. Utomhus roll-ups är tillgängliga i alla material från naturliga skogen som bambu till Tekniska material som vinyl skugga trasa. De hängs utanför huset för att skugga fönster eller uteplatser och rullas upp och ner för vad höjd behövs. Markiser kan vara antingen lyftbara eller nonretractable. Även om det finns ett flertal högt dollar versioner av dessa, de flesta är relativt prisvärda och kan installeras av husägare. En grundläggande bambu nyans med snöre roll-up kontroll kan erhållas genom en kräsen shoppare för så lite som $ 20. En stationär Markis för en 3-fot bred fönster kan köra så lite som $ 50. Priserna på både öka därifrån med uppgraderade material och konstruerade fungerar som mekanisk kontroll.

Block solen på fönstret

Fönster filmer, vilken skärm eller blockera starkt ljus, tillämpas direkt på ytan av fönstret. Fönster filmerna kommer i en svindlande mängd och kan vara så enkelt som ett grått eller silver screening film till en färgstark imitation glasmålningar. De använder antingen lim eller statisk hänga att hålla sig till fönstret. Återigen kommer du betala mer för att utarbeta modeller och överdimensionerade fönster, men $ 20 kommer att köpa tillräckligt av en grundläggande UV screening film för att täcka ett medelstort fönster. Det finns en energibesparing skattereduktion för vissa typer av anläggningar fönsterfilm.

Block solen med inredning skuggning

Opaque tyg nyanser, tjocka draperier och inomhus luckor är bara några av de alternativ som finns för inomhus fönster behandlingar. Även överlägsen för att minska värmeförlusterna genom fönstren på vintern, interiör fönster behandlingar är de minst effektiva för att förebygga ackumulation av värme då solljuset är fortfarande kommer genom fönstret innan du trycker interiören fotocell. Ändå kan ogenomskinlig och reflekterande material åstadkomma mycket. De mest prisvärda formen av dessa finns olika typer av persienner som byggs från screenlike material eller tyger och kan erhållas för $ 25 to $ 35 per fönster. Kolla ogenomskinlig rullgardiner, som är lätt tillgängliga. Dessa kommer i en mängd olika dekoratör färger och tyger, och är ofta fodrade på fönstret som vetter mot sida med ljusa reflekterande vit. Blinds är en bra lösning som ändå gör att du, om du så önskar, att rama in dina fönster med gardiner eller gardiner.

Annan artikel

 • kan jag använda någon form av värmesystem med sol?
 • värme minskar sängkläder
 • prisvärd värme minskar fönster behandlingar
 • hur man hänga skär metall ljus för värmeljus
 • hur man gör ett energieffektivt fönster skugga
 • kan solenergi lagras?
 • det bästa sättet att värma ditt hem med solenergi
 • färg färg och energieffektivitet
 • hur man hänga en hållare värmeljus ljus
 • halogenlampor och energieffektivitet
 •