värme minskar sängkläder

värme minskar sängkläder

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Om du ofta alltför kännas varm när man försöker sova, kan det vara dags att ta en titt på värme minska sängar. En god natts sömn är avgörande för att upprätthålla en god livskvalitet. Om vi störs ofta eftersom vi är för varmt, når vi inte REM (Rapid Eye Movement) nivå som krävs för reparativ sömn. Sömnbrist negativt påverkar alla områden i livet, det kan dock ny teknik återställa den djupa sömnen för ungdomar

Du behöver:
rena trasor
. . Tidning.
Vinyl sprayfärg i valfri färg.

Biologi

För att få reparativ sömn har kroppstemperaturen att sjunka något. Även om det exakta beloppet är olika för varje person, "har studier funnit att det i allmänhet, är den optimala temperaturen för sömn ganska cool, runt 60 till 68 grader Fahrenheit", enligt Anahad O'Connor, författare till New York Times artikel " fordran:. kalla miljöer förbättra sömnen "

När du somnar, sjunker din kärntemperatur för den reducerade" set point "för att sova. När du får för varmt eller för kallt, kämpar din kropp att komma tillbaka till börvärdet, vilket rastlöshet.

Teknik

utvecklades av NASA, hjälper ISO-cool teknik hålla dig på en optimal temperatur hela natten. Det reglerar kroppstemperaturen genom att lagra överskott av kroppsvärme när du är för varm och släppa värmen när du svalna för mycket. Värmen lagras i själva verket i mikroskopiska Phase Change Material (PCM) pärlor, som kan placeras i bäddmadrasser, täcken, kuddar och lakan. PCM byta från fast till flytande och tillbaka till fast eftersom de absorberar och avger värme. Pärlorna är mikrokapslat i ett hållbart skal material att permanent skydda dem. De kan sedan infunderas i fibrer eller användas som en finish på tyger.

Memory Foam Bäddar

En av de vanligaste klagomål från konsumenter om sängar minne skum är överhettad. Som ett resultat finns det nu flera modeller tillgängliga med en kylande översta lagret. Om du köper en säng minne skum, leta efter denna funktion om värmen är ett problem för dig. Om du redan har en säng, lägga en ISO-Cool pad eller topper kommer att minska problemet och gör att du kan vila bekvämt hela natten.

Annan artikel

  • det bästa sättet att värma ditt hem med solenergi
  • värme minskar sängkläder
  • kan solenergi lagras?
  • färg färg och energieffektivitet
  • halogenlampor och energieffektivitet
  • hur man gör ett energieffektivt fönster skugga
  •