fönster som täcker idéer för att spara värme

fönster som täcker idéer för att spara värme

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-05

Du behöver:
Computer
. Tel.
GPS /karta.
Ett fordon stort nog att flytta dina nya möbler fynd.
1 kanske 2 extra personer att lasta /lossa.
. Entusiasm

Det finns tre sätt värme kan förloras genom ditt fönster: ledning, strålning och konvektion. Överledning är när värme går igenom en källa som glas. Strålning är värme som kommer direkt från en källa som solljus eller en öppen spis, och konvektion är då flyttas värmen ut ur ett rum genom luftrörelser. Fönster som täcker idéer för att spara värme, ta hänsyn till dessa principer.

draperier

Gardiner ger en luftspalt mellan fönstret och resten av rummet. Använda tjock, tätt vävda material för draperier förbättrar isolering. Lägga kornischer ovanpå och förlänga draperier för att golvet håller luften fastna i fönstret. Detta minskar mängden värme från rummet kommer att värma upp luften i det området. Fördubbling av lager för draperiet kommer också att minska mängden värme som förloras. Draperier måste hängas mycket nära fönstret för att förbättra värmeisolering.

Shades och rullgardiner

Till skillnad från gardiner, rullgardiner mera enhetligt hängde på ett visst avstånd från fönstret, därför kan bibehålla värmen mycket bra. De flesta färger bidrar till att minska värmeförlusterna genom isolering. Roman nyanser isolera också ett fönster eftersom mer material behövs för att bygga varje nyans. Fönster täcken kan föras eller göras. Dessa nyanser med ett isoleringsmaterial mellan två tygstycken. Cellulär eller honungskaka persienner fälla luft i sina bikakestruktur att tillhandahålla isolering.

Skum Infogar

Boards gjorda av skum, som polystyren, kan bifogas dina fönster med hjälp av klipp eller magnetband, så att de passform i ram.

Storm Windows

Storm fönster tätar sprickor och öppningar som kyler ner en varm plats. Det finns interiör och exteriör storm fönster. Inredning och kära plats på insidan med hjälp av magnetband eller klipp. Exteriör storm fönstren är oftast skräddarsydda. Du kan få sorter som finns kvar på din Windows genom vintern, eller så kan du få manövreras storm fönster som står på stället under hela året.

Plast eller band

Plastfilm som inte skrynklar eller sag kan användas som en eller utvändigt isolator. Värmen från en hårtork kan täta filmen till fönstren. Ett annat alternativ är att få någon stadig plast, som bubbelplast, och tejpa fast den i fönsterramen. Du kan också köpa tejp avsedd för tätning sprickor och isolera fönster.

Annan artikel

 • hur man hänga skär metall ljus för värmeljus
 • hur man hänga en hållare värmeljus ljus
 • Hur man väljer en solenergi för nya hem byggande
 • kan jag använda någon form av värmesystem med sol?
 • hur man använder energisparande fönster behandlingar
 • halogenlampor och energieffektivitet
 • hur du lägger värme till ett familjerum
 • hur man utformar ett hem för att spara energi
 • färg färg och energieffektivitet
 • hur man gör ett energieffektivt fönster skugga
 •