fördelarna med olja värme

fördelarna med olja värme

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-02

Olja är en av de mest populära sätten att värma ett hus. Miljoner amerikanska hushåll, särskilt de i kallare regioner som Northeast, lita på oljan som värmekälla. Oljeprodukten kommer från raffinaderier och som import från andra länder. Som värmekälla, besitter olja fördelar jämfört med andra uppvärmningsmetoder inklusive naturgas, kol och el.

Miljövänlig

Eldningsolja är miljövänligt. Bränslet är inte giftigt, bryts ned i miljön, och inte innehåller några kända cancerframkallande ämnen. Oljebrännare genererar färre än 0,003 för alla luftburna utsläpp i Amerika, enligt HeatingOilHelp webbplats.

Säkerhet

Olja har fördelar jämfört med andra värmekällor när det gäller säkerhet. Om en oljeeldning Felfunktioner kommer eldningsolja explodera inte. Under en naturgas eller propan läcka, en brandfarlig blandning av olja och bränsle snabbt former. I flytande form, brinner eldningsolja inte. Om en match placeras i eldningsolja, skulle den kemiska egenskapen av bränslet göra att lågan att slockna. Däremot kan naturgas eller propan explodera med förekomsten av en brinnande tändsticka.

Effektivitet

Med oljeuppvärmning, du kan hålla ditt eget bränsle bestämmelserna om din fastighet. Oavsett hur kallt det blir, har du slappna av i vetskapen att du har en extra värmekälla finns. Detta är en fördel jämfört med naturgas. Under vintermånaderna kan naturgas användare befinner sig utan värme om temperaturen rasar, orsakar problem med gasledningen tryck.

Eldningsolja är även effektivare på andra sätt. Enligt HeatingOilHelp hemsida, eldningsolja brinner vid en temperatur 400 grader varmare än naturgas eller el. Detta gör att ditt hem för att värma upp snabbare, behöver mindre bränsle än andra värmekällor.

Enligt Georgiens södra Polytechnic University webbplats, Olja mest gott av alla energikällor och den flytande formen av olja gör det enkel att transportera. Energy Resources hemsida rapporterar att sedan olja kan tas upp ur marken av rör, är det lättare att få och mer kostnadseffektivt att transportera än kol.

Effektivitet

University of California Avdelningen för jordbruk och naturresurser anger på sin hemsida att olja är en av de mest effektiva sätten att värma ett hem. University of California jämfört olika källor för uppvärmning av hushåll bygger på 100. 000 British Thermal Units. Universitetet rapporterade att använda olja kostar $ 1,62 per 100. 000 BTU, jämfört med $ 1,75 per 100. 000 BTU för naturgas, och $ 3,52 per 100. 000 BTU för el.

Anledningen olja värme har en sådan fördel är att energi för uppvärmning sker inne i ditt hus och distribueras sedan internt. På baksidan, har elektrisk värme som genereras vid en anläggning och skickas, vilket orsakar en stor del av värmen värde att gå vilse i överföringen.

Annan artikel

 • hur man hänga en hållare värmeljus ljus
 • information om lågenergilampor
 • halogenlampor och energieffektivitet
 • färg färg och energieffektivitet
 • hur man avbryta värmeljus i orkan lampor
 • hur man hittar lågenergilampor för antika armaturer
 • fönster som täcker idéer för att spara värme
 • kan solenergi lagras?
 • jämförelser av Lågenergilampor & vanliga glödlampor
 • hur man använder energisparande fönster behandlingar
 •