hur man använder värmeljus

hur man använder värmeljus

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-07

Värmeljus är en mångsidig ljus för ett par anledningar: de är små, så att de passar i många skrymslen och nischer i en byggnad eller anläggning samt i många olika typer av hållare. Den enkla vita glans av vax ger dem en klassisk och elegant utseende. Plus, de är mycket billigt: en påse av en ljus dussin te inte bör kosta mer än ett par dollar. Av alla dessa skäl, kan du dekorera med värmeljus i många situationer för att ställa in en stämning eller för att utföra olika funktioner

Du behöver:.
Tändsticka eller tändare.
Värmeljus.
Olika glashållare.

värmeljus för meditation


1.
Rulla en filt och placera en kudde på golvet i ett område av ditt hem inför en tom vägg. Placera några värmeljus framför dig, lätt dem och sedan dämpa belysningen. Sitt på kudde och meditera över enkelheten i ljuset och väggen framför dig. Om du vill kan sätta en spegel mot väggen för att reflektera ljuset för mer externa, meningsfull stimulans medan du mediterar.
2.
Placera värmeljus i en betydande form för att meditera inom sådana som en cirkel. Ställ värmeljus två meter ifrån varandra runt omkretsen av cirkeln. Sitta eller placera på en ikon eller ljuslykta erbjuda innanför cirkeln.
3.
Place värmeljus på omkretsen av ett rum som används för yoga, meditation eller någon annan lugn och mysig praxis. Överväg att lägga dem i vita påsar för att skapa en blek, diaphanous glöd, eller placera dem på plan flodstenar att spela flimmer av ljuset från porösa material och färger i berget.

Värmeljus för stämningsbelysning


1.
Placera värmeljus i en bana att leda en betydande andra till en romantisk rendezvous. Inställning av värmeljus ett par meter från varandra på en utomhus bana på natten ljus stigen i mörkret och betonar att de planerade evenemangen är en rolig och exotisk natur.
2.

Ställ värmeljus längs ett badkar kant för en romantisk eller fredlig bad. Placera värmeljus inuti glashållare för att hålla vattnet stänker på dem. Stick med klart glas hållare för en ren och enkel look, men för en romantisk semester till exempel Alla hjärtans dag, prova röd koppformade hållare för en varm, känner sassy. Kom ihåg att köpa innehavare att värmeljus kan passa helt inne så att endast skenet från ljuset syns.
3.
Ta fram värmeljus i flerfärgade innehavare glas ljus att placera på en utomhus middagsbordet. Målat glas innehavare erbjuda ett gammaldags utseende, särskilt sådana med flera rutor. Prova en vanlig klarglas hållare med havet glas som täcker botten och värmeljus på toppen för en elegant stämning, eller i en liten drink glas flytande ovanpå en tunn remsa av skum för en mer elegant effekt.

Annan artikel

 • hur man hittar ett tak fixtur för badrum värme
 • göra en glasbehållare med sand, stenar & värmeljus
 • hur man kan inreda värmeljus
 • hur man gör värmebesparande nyanser
 • hur isolera fönster från värme
 • hur man hittar lågenergilampor för antika armaturer
 • hur man använder energisparande fönster behandlingar
 • på nätet kontra off-grid solenergi
 • hur man avbryta värmeljus i orkan lampor
 • Vilka är gränserna för solenergi?
 •