idéer för egna designer kök

idéer för egna designer kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Många beskriver köket som hjärtat i hemmet, och köket bör återspegla en familjs smak snarare än att fungera som en generisk arbetsyta. Stora familjer och de som gör en hel del underhållande kommer att gynnas av en färdig konstruerad kök eftersom det kommer att bli mer effektiv och ge mervärde till hemmet. Särskilt utsedda dryck områden, anpassade intervall, sänkor designer och snygga backsplashes är alla anpassade element som kan förbättra ett kök.

Dryck Centers

Installera en anpassad dryck centrum ger din familj och dina gäster tillgång till drinkar utan att avbryta kocken . Sätt dryck centrum i en del av köket som inte får tung trafik under matlagning. Om ditt kök har en sammanlänkade familjerum, vara säker på att tillgång till dryck centrum är lätt från det området. Dryck centra kan utrustas med ett litet kylskåp, kaffe och cappuccino beslutsfattare, automater öl, kylare vin och lådor is. Var noga med att inkludera tillräckligt skåp för att hålla glasögon. Om du har tillräckligt med utrymme och pengar, överväga att lägga ett andra diskmaskin på drycken centrum.

Ranges och Ugnar

Gourmet kockar och amatörer kommer att njuta av matlagning på stora, designer intervall. För bekvämlighet och mångsidighet, är områden utformas med anpassade moduler som installeras för specifika uppgifter. Välja en rad featuring en utbytbar grill bifogad fil kan du laga en stek till perfektion utan att behöva gå ut. Grillpanna bilagor är idealiska för frukostar inklusive pannkakor och bullar. Vissa områden kan också vara utrustade med integrerade ångfartyg och fritöser.

Överväg att lägga varmluftsugn till ditt kök. De flesta konvektionsugnar kan du välja från standard bakning och gassande samt konvektion bakning och stekning som kockar kött upp till 30 procent snabbare. Vissa tillverkare gör varierar i olika stilar och färger så att de kan passa in eventuella kök.

Diskbänkar

En diskbänk ska passa dina behov och tål års användning. Diskhoar för kök är tillverkade av massivt material, till exempel granit eller konstruerad sten, emalj överdraget gjutjärn, rostfritt stål och koppar, för att nämna några alternativ. Stora familjer och de som gör en hel del underhållande bör överväga en djup sänka, eftersom det gör tvätt av stora grytor och pannor lättare. Diskhoar med flera bassänger i olika storlekar för olika ändamål är perfekta för en kök används av flera kockar. Om det finns utrymme och pengar kan en andra sjunka göra matlagning enklare för par som laga mat tillsammans.

Backsplashes

backsplashes skydda väggarna ovan bänkskivor, diskbänkar och toppar laga mat från mat och vatten stänk. Imponerande backsplashes kan göras från mosaik i olika ytbehandlingar. Glas och metall plattor är också elegant val. Backsplashes tillverkade av rostfritt stål används i elegant, modernt kök. Trumlat italienska sten, granit och skiffer gör också slående backsplashes

Cabinetry

Anpassade kök skåp ska smälta stil med funktion. Skåp finns i ett överflöd av material och ytbehandlingar. Överväg minimalistiska dörrar för en modern look. Skåp featuring intrikata lister i kombination med naturträ kärnor förmedla och gamla världen känner. Lägg till anpassade funktioner, t. ex. skåp med glasdörrar och belysning som kan användas för visning, eller från golv till tak utdragbara skafferier konstruerade för effektiv förvaring av livsmedel i små utrymmen. Deep lådor och skåp med swing-out rack bevilja enkel tillgång till stora bitar av köksredskap. En ö med ytterligare skåp är ett sätt att utöka lagringsutrymmet, om det finns utrymme i dig köket för en sådan fixtur.

Annan artikel

  • primitiva kök bänkskiva idéer
  • idéer för egna designer kök
  • köksbänk backsplash kakel idéer
  • idéer för kök fönsterbrädor
  • sked & gaffel idéer kök
  •