idéer för kök fönsterbrädor

idéer för kök fönsterbrädor

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Tänk på ditt kök fönsterbrädan som en tom duk. Det finns många listig och intressanta sätt att du kan välja att dekorera din fönsterbrädan att lägga till ytterligare designelement som kan vara både estetisk och praktisk. Oavsett vad du designen, kan ditt kök fönsterbräda vara ett uttryck för din personlighet.

Och krukväxter

Ett av de enklaste sätten att klä upp din tröskel köksfönstret är med krukväxter och blommor. De behållare som du väljer att plantera din windosill trädgård och de växter som du väljer, ger tillsammans ett brett utbud av inredning alternativ. Hemlagad keramik, glasburkar, gamla kanistrar te, muggar, och rektangulära plantageägare kan alla användas för att plantera en trädgård fönsterbrädan. Behållarna kan fyllas med färska örter, tulpaner eller andra lökar, en mängd kaktus växter eller ens plantor från tomat och frön jordgubbar, solrosfrön och bönor.

Praktisk användning

Förutom plantering en ört trädgården kan fönsterbrädet användas för andra praktiska inköp. Hitta en funky burk eller hink som kan fungera som en ganska kompost samlare. Om din fönsterbrädan är tillräckligt bred kan den användas för att hålla din torkställning eller ens att torka mindre objekt som muggar och skålar. Om du sträng bit tråd i ditt fönster, genom att placera en liten spik på vardera sidan av fönsterkarmen, kan du använda din fönsterbrädan för att torka dina handdukar. Fönsterkarmar är också den naturliga platsen att lägga handen tvål och diskmedel, så varför inte visa din i en pump eller en container som matchar din personliga stil.

Flaskor, stenar och minnessaker

färgglada glasflaskor är ett utmärkt sätt att piffa upp din fönsterbräda, och de kan användas som blomma eller knopp vaser också! Alla blå är särskilt trevligt, och du kan använda identiska flaskor eller ändra höjd och bredd av flaskorna. Antikaffärer är bra ställen att hitta intressanta färgade glasflaskor. Fönster även trösklar göra bra ställen att visa minnen från semestern semestrar till exempel floder som stenar, klasar skal från stranden, torkade blommor, även bilder i en mängd olika stora tavelramar. Krimskrams som har speciell betydelse för dig konstfullt kan ordnas på ditt kök fönsterbrädan att få dig att le varje gång du ser din favorit saker.

För semester

Köket fönsterbrädan kan förändras med årstiderna. Använd samma sträng idé som nämns ovan för att hänga hushållspapper för att torka sträng skivad frukt, kanelstänger, kottar, smycken, blommor eller snöflingor. Ljus lägga till en särskilt trevlig säsong touch. Kanel och muskot kryddad ljus får du på humör för det är sportlov, medan vanilj, fresia, och blomdofter sätta dig på humör för våren. Variera ljushållare som du använder kan också lägga till en intressant effekt till din fönsterbräda, speciellt om du kombinerar dem med stenar och skal, blå glasflaskor eller några ganska blommor och ett foto på någon du älskar.

Annan artikel

  • sked & gaffel idéer kök
  • köksbänk backsplash kakel idéer
  • idéer för kök fönsterbrädor
  • idéer för egna designer kök
  • primitiva kök bänkskiva idéer
  •