primitiva kök bänkskiva idéer

primitiva kök bänkskiva idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Primitiv Inredningen är en stil som reflekterar tidig amerikansk stil och hantverk. Skapa en primitiv inredning plan i ett kök är svårt med alla moderna apparater och redskap. En primitiv stil bänkskivan kommer att bidra till rummets utformning närmare tidig amerikansk stil. Det finns några sätt att skapa ett primitivt utseende med moderna material.

Stone Bänkskiva

Välj natursten bänkskivor med rödaktiga eller bruna nyanser för att lägga till den primitiva inredningen i ditt kök. Håll till färgschema i ditt rum och den primitiva stil i åtanke när du väljer färg och glanstal. Mattare finish kommer att se mer antik än en super fin päls av tätningsmedel.

Butcher Block Bänkskiva

Välj en bänkskiva slaktare block för en gammaldags timmerhus, eller bondgård primitiv design kan slaktbänken användas som skärbräda och en bänkskiva, vilket eliminerar behovet av en separat styrelse. Slaktaren block kan också återuppstått om det blir för märken eller skadas.

Laminat Bänkskiva

Om laminat bänkskivor ligger närmare din budget, väljs ett laminat som inte ser modern. Välj faux sten finish, träfibrerna eller använda bänkskivan säkra färger för att helt enkelt täcka din befintliga laminat. För ett laminat trä ser, fundera på att köpa Pergo stil laminat lameller trägolv, som du kan låsa tillsammans på befintliga countetop. När en slat är skadad kan den bytas ut utan att byta ut hela bänkskivan.

Porceilan Bänkskiva

Välj porslin bänkskivan för att skapa en mjukare utseende på ytan. Välj en benvit eller en kräm färg i stället för en ljus, vit, för att hålla i färgschemat i ditt kök design. Porslin bänkskivor kommer automatiskt att ge ditt kök det landet utseende som är så populär i primitiva design och inredning.

Annan artikel

  • idéer för egna designer kök
  • primitiva kök bänkskiva idéer
  • sked & gaffel idéer kök
  • idéer för kök fönsterbrädor
  • köksbänk backsplash kakel idéer
  •