sked & gaffel idéer kök

sked & gaffel idéer kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Ta utilitaristiska poster i köket, såsom skedar och gafflar utanför deras traditionella roller för att lägga till dekorativa accenter till ditt kök rymden. Dessa redskap kan kombineras på intressanta och användbara sätt. Bestick är rimligt prissatta och tillgängliga vid de flesta stora-box och varuhus. För en "grönare"-projektet, samla in oönskade bestick från familj och vänner, eller besöka en återförsäljning butik. Det finns inga "regler" när crafting, så låt din fantasi vara din guide som du läser på för sked och gaffel kök idéer.

Ljuskronor

Skapa imponerande ljuskrona stil lyser med hjälp av stora mängder skedar och gafflar. Börja med en befintlig hängande ljus, och en uppskattning av antalet skedar och gafflar du kommer att behöva fylla i sin form. Använd en liten borr i en borr press (eller handhållen borrmaskin) för att skapa ett litet hål i handtaget för varje sked och gaffel. Använd tydliga glödlampor och silver snöre att fästa skedar och gafflar till ljuset formuläret. Fäst dem med hjälp av samma längd sträng för en enkel, även utseende, eller skapa en skiktad titt genom att fästa dem med hjälp av rader av olika längd strängar.

Krokar och Hängare

Med lite manipulation, skedar och gafflar kan ta på sig en helt ny roll i köket. Bestick är lätt att böja (utan uppvärmning) och kan bearbetas i olika former att fungera som krokar och hängare. Borra hålen genom handtagen och försiktigt böja skedar och gafflar i två halvor. Placera en 1-tums spö trä dymling där du vill att U-form till redskapet och försiktigt böja sked eller gaffel runt pluggen staven. Om mer kraft behövs, sedan använda en gummiklubba. Med skruv eller spik, montera kärlet på en skärbräda eller direkt på en vägg. Krokarna är perfekta att hänga nycklar, grytlappar och andra köksredskap. Skedar och gafflar också kan användas i stället för skåp handtagen.

"Time" att äta

Skapa ett nytt utseende för en fungerande klocka. Använd en limpistol att fästa skedar och gafflar på timmen varumärkena. Var noga med att placera dem där de inte stör klockan handrörelser-antingen bifoga redskap över den befintliga timme märken, eller ta bort den befintliga timme varumärkena. För en mer subtil utseende, använda varmt lim för att fästa skedar och gafflar runt omkretsen av klockan. För en mer dramatisk look, använd nål-tång att böja tången av gafflarna innan du bifogar dem till klockan.

Annan artikel

  • köksbänk backsplash kakel idéer
  • primitiva kök bänkskiva idéer
  • sked & gaffel idéer kök
  • idéer för egna designer kök
  •