billiga kök idéer

billiga kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-22

sprucing upp köket behöver inte kosta en massa pengar. Genom att undvika VVS och el renoveringar, kan kostnaderna hållas till ett minimum. Med lite planering-I. E. bestämma vad kök bitar måste åtgärdas-och rengöring och utrensning av köksmaskiner är köket redo för en billig (men uppfriskande) makeover.

Ren, rensning och reparation

Ett snabbt, billigt sätt att göra köket ser ut som nytt är att rengöra och organisera. Rengör alla apparater, kakel och skåp. Gå igenom alla köksartiklar och donera bra, användbara saker. Kasta bort eller ersätta dem som går bortom reparation och fixa sådana som kan repareras. Byt ut gamla persienner och armaturer, och gardiner tvätt. Byta skåp rattar och spis knoppar kan göra stor skillnad.

Väggar

Paint är ett enkelt och billigt sätt att uppdatera köket väggar. Se till att använda en primer och två lager färg.

Skåp och skåp

Ge köket en restaurang känsla genom att ta bort dörrarna till skåp och skåp att exponera hyllorna. Denna snabba och gratis projekt ger köket en helt annan look. Du kan också måla eller på nytt lack skåpet och skåpdörrar. Dörrarna ska rengöras noggrant innan någon målning eller ny lackering sker.

Räknare och Splashboards

Byta bänkskivor och splashboards är ett effektivt sätt att ge köket ett lyft. Detta projekt är lite dyrare än ett nytt lager färg, men kan anpassas för budgeten. Om stenen är för dyrt, överväg att använda laminat eller sten faner. Eller så kan du skapa en faux sten bänkskiva. Prime bänkskivan med primer och färg på en sten faux finish. Vissa lackeringsverkstäder säljer färg som skapar en sten ser eller du kan uppnå en liknande effekt genom att rulla en trasa över färgen och på många olika naturliga färg färger som är skiktade ovanpå varandra. Efter att färgen har torkat ordentligt (cirka 24 timmar), lägg till fyra eller fem skikt av vattenbaserad polyuretan för tätning och vattentät disken.

Annan artikel

  • idéer för egna designer kök
  • köksbänk backsplash kakel idéer
  • sked & gaffel idéer kök
  • primitiva kök bänkskiva idéer
  • billiga kök idéer
  • idéer för kök fönsterbrädor
  • unika kök presenter
  •