blå & vit kök idéer

blå & vit kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-26

Blå-vita kök idéer omfamna den färg Pallette samtidigt visa upp din personliga stil. . Med dessa färger, är du inte fast med något tema, även om du har fastnat med en viss djärv färgschema. Genom att antingen hålla sig till den sanna färger, eller genom att några accenter för att ändra stämningen i rummet, möjligheterna är oändliga.

Stickning till blå och vit

Ett populärt tema som använder dessa färger är att dekorera rum i ett svenskt stil. I en intervju med inredningsarkitekt Kevin Ritter på House Beautiful hemsida om hans svenska Kök design, författare Christine Pittel anmärkningar, "Låt oss tala färg färger. Jag kan inte ens räkna blues. " Du kan gå de nyckfulla rutt genom att använda figurer av mjölk pigor och gammaldags flaskor mjölk som vaser för blombuketter. En mer traditionell väg skulle vara att visa samlingar av mjölk glas och keramik från Sverige. Du kan avsluta det med toile gardiner i fönstren. En nautisk tema fungerar också bra i dessa nyanser, av uppenbara skäl och kan göras nyckfull genom att lägga till snäckor och hav glas, eller mer traditionella genom att lägga till bilder av fartyg och fyr burkar cookie.

Lägga Accents

Lägg accentfärger för att omedelbart ändra känslan när dekorera blå-vita kök. Ta in inslag av rött för att skapa en Americana inredning känna, och leta efter hantverk som sammanfaller med dekorationerna system, såsom handmålade skyltar, tallrikar, eller muggar kaffe som visar den amerikanska flaggan och andra patriotiska symboler. Annat land stilar passar också väl in i dessa nyanser, från spets gardiner och dekorativa plattor featuring engelska trädgårdar, traditionella listig bitar av handvävt korgar och broderade kök ramar bön. Nästan vilken färg du väljer kan komplettera blå toner, från gul prästkrage, till apelsiner som företräder solen i en himmelsk känsla, att rosa att spegla en shabby chic stil.

Modern design

En annan blå-vita kök idé är att gå den samtida rutten. Häng upp enkel blå-vita gardiner, antingen i en fast färg eller enkelt randigt mönster. Använd blått glas vaser till hus vita rosor eller vita keramiska vaser att visa blå blommor, som gentiana, vintergröna, eller riddarsporre Display samlingar glas eller statyetter i monokromatiska nyanser på vita hyllor. Minimalism är nyckeln i modern design, så lägg ett par handdukar maträtt och en större bit av konstverk med motsvarande färger för att avsluta det.

Annan artikel

 • köksbänk backsplash kakel idéer
 • billiga kök idéer
 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 • sked & gaffel idéer kök
 • primitiva kök bänkskiva idéer
 • kök idéer & golv
 • idéer för kök fönsterbrädor
 • unika kök presenter
 • idéer för egna designer kök
 • blå & vit kök idéer
 •