kök idéer för insamling

kök idéer för insamling

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-27

Det finns en anledning köket kallas "hemmets hjärta. " Det är en plats av värme och näring, där vänner och familj samlas för att njuta av varandras sällskap. Med några enkla knep och idéer, kan ditt kök bli din ideala samla utrymme och hjärtat i ditt eget hem.

Håll Layout Öppna

Om du vill att köket för att vara en samlingsplats utrymme, alla behöver vara kunna se och tala med varandra. Stora belysningsarmaturer eller hängande ställningar potten kan hindra synpunkter och stänga delar av rummet. Lämna massor av visuell rymd och utrymme att röra sig, och inte skräpar i rummet med för mycket möbler. Stort räknare utrymme för drycker, mat och hors d'oeuvres. Om du har avföring vid disken eller ö, se till att det finns tillräckligt med utrymme för både kocken och den person som sitter.

Tillhandahålla säten

Sittplats kommer att göra det lättare för släkt och vänner att dröja kvar. Välj bekväma stolar med ryggstöd och dynor för disk, ö eller bar. Överväga att sätta en bänk längs en tom vägg eller framför ett fönster. Om du har en hel del utrymme, kan du ens överväga att sätta en soffa eller soffa i rummet. Många stora kök i nya hem har en liten sittgrupp, ibland med en öppen spis eller TV, som fungerar som ett litet vardagsrum i köket.

Tänd Kök

Massor av varmt ljus kommer att göra köket mer bekväm och användbar för både laga mat och andra personer som åtnjuter köket. Naturligt ljus från fönster och takfönster, varma storbildsprojektor och dekorativa armaturer accent komplett kök och gör att människor vill spendera tid på att samla i rymden.

Face Forward

Många moderna kök har stovetop eller sjunka i mitten ön eller bänken så att laga mat att möta ut och samtala med vänner, familj eller gästerna. Designa ditt kök så att du kommer att ställas inför de områden som gästerna kan komma att dröja.

Lägg till en tabell

En äter i köket är nästan säkert att göra ditt kök go-to samla utrymme för din familj. Inte bara kommer du äter många av dina måltider i köket, men familjemedlemmar kommer att ha plats att sitta, mellanmål och samtala med kocken. Barn och tonåringar kommer också att ha en plats att göra läxor och hantverk. Små bord kan läggas till ett litet skrymsle eller hörn eller ens placeras mot ett fönster bänk eller stol.

Öppna kök till andra rum

Öppna planlösningar som ansluter köket till andra gemensamma utrymmen och ditt hem mest använda rum, som vardagsrum och matsal, gör det enkelt för köket att bli en central samlingsplats utrymme. Familj och vänner kan titta på tv, eller så kan gästerna sitta vid bordet samtidigt ansluta alla till köket.

Annan artikel

 • billiga kök idéer
 • kök idéer & golv
 • unika kök presenter
 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 • idéer för egna designer kök
 • kök idéer för insamling
 • primitiva kök bänkskiva idéer
 • blå & vit kök idéer
 • köksbänk backsplash kakel idéer
 • sked & gaffel idéer kök
 •