kreativa kök idéer

kreativa kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-29

För många bostäder, är köket epicentrum hela huset. Syfte och funktion av rummet representerar ideal av ett hem. Det är det rum där vänner och familjer kan samlas för att laga, laga och äta mat tillsammans. Det är också en stor gemensam utrymme att uttrycka din stil utan att kompromissa med din kreativitet. En väl utformad och inredda kök bör vara en återspegling av din fantasi.

Teman

Från modern till retro till klassisk, det finns många teman för kök. Teman är till nytta för att skapa en viss stil, men känner mig inte som om du måste hålla med ett visst tema till perfektion. Prova att blanda och matcha teman och stilar för att lägga till en unik och modern twist, som att använda en mängd olika antika stolar istället för att köpa ett set med identiska säten.

Skåp

I många kök, skåp ta en ansenlig mängd utrymme och är ofta ganska dyra att renovera. Ett billigt sätt att förnya ditt skåp är att ta Doors Down, sand dem och ge dem ett nytt lager färg. Med ett extra steg för att byta handtagen kan också helt ändra utseendet på den gamla skåp.

Display Kök objekt

Många moderna kök har inte ens dörrar på skåpen. Istället öppna hyllor visa servis och grytor som konstverk. För att undvika att se rörigt, överväga att använda starka accentfärger i servis att skapa en enhetlig och rena linjer tema.

Display Foods

köpa olika former och storlekar av glas kapsel och burkar och visa färgglada bönor, pasta, ris , nötter och torkad frukt som dekoration.

Display förpackade livsmedel

Moderna kök kan ha nytta av att visa iögonfallande, färgglada färdigförpackade livsmedel som Campbell soppor eller burkar tomater. Tricket är att köpa ett par av samma burkar och gruppera dem tillsammans som de gör i dagligvaruhandeln.

Backsplash

En backsplash är inte bara ett dekorativt element, det också hindra mat från att förstöra väggarna. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att lägga till en backsplash en vägg är att använda delar av trasiga takpannor och skapa en personlig mosaik.

Växter

Det finns många växter som är lätta att sköta och kan ett nytt liv till ett kök. Köp ett par små potter på din favorit örter och sitta dem på fönsterbrädan eller lägga ett par hängande plantor.

Frukt

Ett enkelt stora, vita skål med en typ av frukt, som gröna äpplen och apelsiner, inte bara uppmuntrar friska snacking men kan lägga en naturlig, levande färger element till alla kök.

Lights

Lägga hängande lampor ger mer ljus och har en restaurang atmosfär. Överväg hängande lampor ovan prep tabeller, öar eller till och med över bardisk och ta en stund att tänka på färger lampskärm som kan förändra det varma ljuset.

Chalkboard

Måleri en hel vägg med svarta tavlan färg kan vara en modern men ändå avslappnad krampa pjäs. Skriver dagligen inspirerande citat för familjen eller middagen menyn, som de gör i bistron. För mindre kök, anser målning del av väggen eller på backsplash.

Annan artikel

 • kök idéer för insamling
 • kök & matsal combo idéer
 • kreativa kök idéer
 • köksbänk backsplash kakel idéer
 • unika kök presenter
 • billiga kök idéer
 • idéer för egna designer kök
 • blå & vit kök idéer
 • sked & gaffel idéer kök
 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 •