blå kök idéer

blå kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-05

Den blå färgen kan ge ett kök en unik uppdaterad look. . Oavsett om du vill kyla City Slicker eller en retro 50's utseende, kan blå få det att hända. Idag är det lätt att hitta apparater, kakel och bänkskivor som kan hjälpa dig att göra antingen helt eller delvis ett blått kök remodel. Lägga till och med några blå höjdpunkter till ditt kök kan ge den ett helt nytt utseende.

Kylskåp

Ofta ett skyltfönster för barns konstverk, recept och kalendrar, är kylskåpet central i köket. Valet av en blå kylskåp ger ditt kök omedelbar karaktär. Se resurs avsnitt för några exempel på stilar och nyanser som finns tillgängliga. För ett billigare alternativ kan du använda apparaten färg för att måla ditt kylskåp.

Spis

En blå kamin kan vara så enastående som en blå kylskåp. Den nyans du väljer kommer att bestämma karaktär, som en Robin ägg blå ger lite av kolonial smak (inte att det var blå spisar under kolonialtiden) och en koboltblå avger en modern, funky vibe. Till skillnad från kylskåp, spisar bör aldrig målas, men bör köpas med färg beläggning som redan tillämpas, som kaminer är täckt med en porslin emalj som är gjord för att tåla höga temperaturer.

Bänkskivor

Tänk dig en blå bänkskivan. Du kan hitta blå bänkskivor i granit, laminat och konstruerade sten. Enligt The Family Handyman författaren Spike Carlsen, är konstruerad sten fläcktålig och kan nyanseras ett brett spektrum av färger. Han föreslår också att människor överväga att installera mer än en färg av bänkskivan. Detta skulle vara ett bra sätt att införliva blå i ditt kök utan att ha en helt blå bänkskivan.

Backsplash

Paint eller kakel din backsplash blå. Välj en blå som fungerar bra med de andra blues i ditt kök, men det är inte en exakt matchning. Annars kan du sluta med en brist på djup och design. Om du ska måla, välj en färg som har en glans eller halvblank finish, så att den lätt kan torkas. Kakel ger ännu fler möjligheter till design. Prova blått och vitt mexikanska Talavera kakel eller glansigt turkost kakel glas. Du kan också välja att gå med en neutral kakel och accent den med en blå kant.

Väggar

Måla kök väggarna blå, men se upp --- en mörk skugga kommer att göra ditt kök verkar små och avslutades i, även om det inte. Måla dina väggar en väldigt ljus nyans av blå, eller måla den enda trim. För kommmer ett ljust turkosblått ge dig en tropisk look, medan en ljusblå kommer att låna en mer elegant utseende.

Köksartiklar

Köp grytor och kastruller i blått. Visa dem genom att hänga dem från en pott rack. Du kan också fortsätta dina blått tema genom att samla en mängd olika redskap i olika nyanser av blått. Dessa kan även hängas från ett rack eller visas på en pinne ombord om så önskas.

Små hushållsapparater

Accent ditt kök med små apparater som finns i blått. Stå blandare, blandare, kaffebryggare och mikrovågsugn alla finns i en mängd olika färger och kan ge ditt kök KRAFT.

Annan artikel

 • idéer för egna designer kök
 • primitiva kök bänkskiva idéer
 • funky kök idéer
 • unika kök presenter
 • idéer för kök fönsterbrädor
 • billiga kök idéer
 • hur man hittar idéer köksinredning
 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 • kreativa kök idéer
 • blå kök idéer
 •