funky kök idéer

funky kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-04

De flesta människor tillbringar en stor bit av sin tid i köket av nödvändighet. Som sådan skall utrymmet vara inspirerande, precis som resten av vårt hem. Om du dekorera ditt hem med läckra, okonventionell inredning, låt inte köket vara undantag. Om en snabb analys av ditt kök avslöjar det inte återspeglar din unika personlighet, ersätta en del av de traditionella element i köket med dem som har fet skurar av färg läckra konstverk.

Walls

Paint djärv färg på väggarna. Målning livfulla färger på väggarna ger köket en livlig atmosfär. Gå icke traditionella genom att använda ljusa äppelgrön, elektriska korall eller rosa på väggarna att fungera som en bakgrund för funky kökstillbehör. Lägg glitter med hjälp av en metalliclack.

Skåp

Måla ditt skåp i okonventionella färger. Anpassa skåpdörrar och låda genom att ändra skåpet drar. Skåp drar kan beställas från en järnaffär eller möbelsnickare att återspegla en mängd fritidsaktiviteter och intresse.

Backsplash

Installera ett glas backsplash att ryggen är målat med din favorit färg för en högblank bakgrund. Detta kan fungera som en imponerande accent för tillbehör och utrustningar. Installera funky mosaikplattor om du föredrar ett mer traditionellt material som fortfarande har personlighet. Använd en mängd olika färger om du går till en mångfärgad utseende, eller välja olika nyanser av en färg.

Light Fixtures

En kristallkrona som används i köket kommer att lägga en oväntad antydan av glamour. För att anpassa en befintlig armatur, byt klart klot till de som görs i roliga former och material. Om du har den typ av armatur som kommer att acceptera små nyanser, nyanser användning med ett djur skriva ut eller intressant trim.

Vitvaror

apparater Köp i retro former och färger. Kombinationen av klassiska och moderna kommer att komplettera flesta kök design. Du kan hitta kylskåp och spisar i fräscha färger som baby blå, mintgrön, citrongul, mjukt rosa och vintage rött. Liten apparat som blandare och brödrostar kommer också i liknande färger.

kastruller och stekpannor

Använd emaljerade grytor, pannor och baka i porslin med ljusa färger som matchar läcker dekor i köket. Emaljerade grytor finns i levande nyanser av röda, blå och gröna. Välj en färg som passar din stil. Samla alla en färg för ett enhetligt utseende eller för spänning, välja olika färger.

Art

infoga favoritbilderna konst i köket. Om ditt barn har ritningar eller keramik, visa dem stolt i köket. Hitta utrymme för konst genom att omvandla oanvända skåp i displayer genom att lägga till glasdörrar.

Annan artikel

 • billiga kök idéer
 • blå & vit kök idéer
 • primitiva kök bänkskiva idéer
 • sked & gaffel idéer kök
 • funky kök idéer
 • kök & matsal combo idéer
 • kreativa kök idéer
 • kök idéer & golv
 • köksbänk backsplash kakel idéer
 • idéer för kök fönsterbrädor
 •