bästa kök idéer

bästa kök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-31

Oavsett om du är remodeling ditt kök eller börjar om från början för att designa en, vill du skapa en varm och inbjudande, men ändå praktisk atmosfär för denna väl använda rum. En väl organiserad kök i design och layout av apparater, sänkor och avställningsyta utrymme kommer att göra skillnad på en kock som har allt till hands och kan laga mat med lätthet. Genom att välkomna några råd från andra designers som har skapat den perfekta kök kan du vara på väg att göra ditt kök det bästa man kan.

Köksöar

En köksö är en perfekt idé för en tillräckligt stor kök så att gästerna kan samlas på alla sidor medan du lagar mat eller bara prata. Om en ö inte är möjligt i det utrymme du har, ett litet verktyg vagn kan räcka. Detta kommer att ge la arbetsyta och förvaring tillsammans med ett centrum samla område. En på hjul ger dig möjlighet att flytta det ur vägen, om det behövs.

Kylskåp

Enligt Ina Garten, av Housebeautiful. com, vilket gör ditt kök så funktionellt som möjligt är det första och viktigaste steget i att utforma den. Hon föreslår att välja en tillräckligt stor kylskåp för att enkelt lagra och hitta all den mat du behöver för din familj och gäster. En med tydliga hyllor och lådor som gör processen lättare.

Bänkskiva Space

Tillräckligt bänkskivan arbetsplats är av yttersta vikt. Garten föreslår att hålla ofta används apparater, såsom blandare, konservöppnare, och köksredskap, ute på bänken för snabb åtkomst och genom att välja matchande färger, kommer de inte ser rörigt.

Diskmaskiner /sänkor /Ugnar

Garten föreslår också att ha två diskmaskiner och ugnar, om möjligt, göra tillagningen och sanering snabbare. En extra djup diskho är en annan bra idé för extra funktionalitet och en andra sjunka i en annan del av köket hjälper med mat med mer än en kock.

Dator /arbetsplats

En arbetsplats med skrivbord, stol, och datorn i köket är mycket populärt. Du kan enkelt använda din dator i köket i väntan på middag att laga mat.

Vandra i Skafferi

Om utrymmet tillåter, är det promenad i skafferiet en viktig del av varje kök. Om du inte har utrymme för en, kan du köpa några verktyg skåp eller hyllor att lägga till mer lagringsutrymme.

Organisation

Två differentierad bestick lådor är ett exempel på organisera ditt kök och göra det bästa av det utrymme du har. Organiserad kryddor i lättillgängliga lådor eller skåp är en annan tid sparare och lagring idé.

Garten rekommenderar att hålla ditt kök design som enkelt och praktiskt som möjligt med en avkopplande atmosfär. Om du knyter denna enkelhet över till din matlagning dina gäster kommer alltid att känna sig välkomna, även om din favoriträtt för dem är köttfärslimpa.

Annan artikel

 • funky kök idéer
 • primitiva kök bänkskiva idéer
 • bästa kök idéer
 • kök & matsal combo idéer
 • kök idéer för insamling
 • sked & gaffel idéer kök
 • blå kök idéer
 • hur man hittar idéer köksinredning
 • unika kök presenter
 • idéer för kök fönsterbrädor
 •