kök remodling idéer

kök remodling idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-30

Köket är ett av de mest använda rummen i många hem. Det är också det dyraste rummet att bygga eller bygga. Det finns en mängd alternativ som passar nästan alla familjens behov. Du kan anpassa allt från golv till skåp som passar din budget och krav

Skåp

Skåp finns i två grundläggande typer:. Ansikte-frame skåp och europeiska, eller ramlösa, skåp. De flesta traditionella interiörer har ansikte-frame skåp. Kök med moderna och industriella mönster har ofta europeisk stil skåp.

Båda typerna av skåp kan ha målat eller målat ytskikt. Var noga med att välja ett skåp finish som kompletterar golv och bänkskivor. Välja en palett mästare färg för hela projektet kan göra val enklare.

Dörrarna är den största synliga delen av skåpet. Platt dörrar är bra för enkla inredning. För mer traditionella hem, tog paneler lägga till en fin touch.

Hardware är pricken. Det finns tusentals alternativ från ren nickel slangen till graverade antika reproduktioner. Enkelt, vanligt drar och gångjärn fungerar bra med moderna skåp, medan mer utsmyckade stilar är det perfekta valet för en formell kök.

Flooring

plattor, trä, sten och betong färgade är alla vanliga val för moderna kök golv. Det finns flera faktorer vid valet golv.

Trafiken är ett problem när man väljer golv. Många av de vackraste golv är också tung på underhåll. Om du har barn, kan du överväga något robust. Barn planka golv är ett bra alternativ. De får faktiskt i deras rustika och från hård användning. Stained betong kan överleva det mesta. Har fläcken och tätning görs professionellt för bästa resultat.

Säkerhet kan vara en faktor med äldre eller funktionshindrade invånare. Välj ett golv som är kompatibel med medar resistenta vaxer och slutar att minska risken för fall. Golv med låg profil leder och släta ytor är också till hjälp.

Bänkskivor

Bänkskivor är där handlingen äger rum. Det finns massor av tillgängliga material. Ta din tid med detta val eftersom du kommer att leva med den i många år framöver.

Rugged bänkskivan val är betong och natursten. Natursten är oftast det dyraste alternativet. Betong är billigare, och du kan avsluta det på ett oändligt utbud av färger.

En god kvalitet laminat löper en god tvåa, och du kan hitta det för en bråkdel av kostnaden. Finns i hundratals färger och mönster, en bra möbelsnickare kan installera laminat med osynliga sömmar, vilket ger en liknande känsla solid sten räknare.

Tillverkas sten produkter och kakel är också populära val för bänkskivor. Tillverkas sten kan petiga med värme och är normalt inte vara motståndskraftiga mot repor, som båda är primära faktorer i bänkskivan användning. Du kan hitta kakel i olika stilar och utföranden. Många av dem är värme mycket motståndskraftig, och du kan installera dem med liten eller ingen erfarenhet.

Annan artikel

 • kök & matsal combo idéer
 • idéer för kök fönsterbrädor
 • kök idéer & golv
 • blå kök idéer
 • hur man hittar idéer köksinredning
 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 • funky kök idéer
 • kök idéer för insamling
 • kök remodling idéer
 • köksbänk backsplash kakel idéer
 •