hur man målar ett grovkök

hur man målar ett grovkök

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-01

Måla alla rum i ditt hus kan vara en ansträngande men uppfriskande upplevelse på en gång. Ny färg ger ett rent utseende till rummet, även om det är din tvättstuga. Grovkök används för många olika saker. De kan hålla gamla möbler, rengöringsmedel, extra boxar eller bara säsongsmässiga Bric-a-Brac. Rengöring och förbereda rummet innan målningen kommer att hålla finish stark och ge dig många år av en färgstark utrymme att använda hur du vill

Du behöver:.
Elektrisk skruvdragare
Skiftnyckeln (om tillämpligt).
Duster.
Rengöringsmedel.
Svamp.
Vattenhink.
Drop trasa.
Målartejp.
Inomhus färg.
Metal färg konservöppnare.
Trä rör stick.
Måla facket.
Penslar (olika storlekar).
Mini måla rullarna.
Ficklampa (tillval).
Trasor (tillval).


1.
Ta lagrade objekt som hinkar, moppar eller kvastar ur rummet. Ta bort alla rack och hyllor från grovkök med en elektrisk skruvdragare.
2.
Ta bort tvättmaskin och torktumlare slangar från väggen, koppla ur elkontakter och flytta både till mitten av rum. Stäng av vattnet innan du tar bort vattenslangar. Placera en trasa över varje apparat för att skydda dem från färg.
3.
Rengör hela grovkök med en dammvippa för att ta bort spindelväv och damm och tvätta väggarna med ett rengöringsmedel enligt anvisningar på förpackningen.
4.
Lägg en trasa på duk eller plast på golvet för att skydda den från färg droppar och spill.
5.

Placera målartejp runt listen och lätta plattor byta om du väljer att inte måla dem.
6.
Skaka din färg kan upp och ner i fem minuter att kombinera vätska i botten av burken med vätska i toppen.
7.

Öppna ditt färgburk av nyfikna locket med hjälp av en färgburk konservöppnare runt kan tills det dyker öppen. Rör måla med en trä pinne rör tills det är väl blandat.
8.
Fyll din färg facket med färg tills den når halvvägs. Sänk din pensel ungefär en tredjedel av vägen in i färgen för att undvika att få färg på fingrarna och händerna. .
9
måla Sök till hörn och kanter först, det kallas "skära i" rummet. Använd en 1-1/2-inch eller 2-tums pensel på mindre trim och hörn. Använd en mjuk och jämn drag för att undvika körs i färgen.
10.
Paint, om tillämpligt, runt verktyget diskbänk med de större penslar. Skydda sjunka från färg genom att placera en trasa runt den och lägga målartejp för att täta den till diskbänken.
11.
Måla mer öppna delar av väggarna med större penslar också, t. ex. ett 5-eller 6-tums borste, för att täcka mer utrymme i tvättstugan. Väggarna kan vara för smal för att måla med en vanlig roller, men en mini rullen kan täcka tight, plana ytor med en jämn yta. Låt färgen torka enligt instruktionerna på burken.
12.
Granska grovkök att se om ytterligare lager färg behövs. Leta efter tunnas eller saknas färg. Använd en ficklampa om du har svårt att se färgen.
13.
Applicera ett andra lager färg, om nödvändigt, på samma sätt du har använt den första. Låt det andra färgskikt torka över natten innan du placerar rack och hyllor tillbaka på väggarna i tvättstugan.

tips och varningar


 • Ventilera området när man målar med hjälp av en fläkt för att blåsa rök bort.
 • bort målartejp innan det andra skiktet av färg helt torkar, vilket kommer att hålla tejpen från borttagning av färg när det drog
 • .

  Annan artikel

 • kök idéer för insamling
 • sked & gaffel idéer kök
 • unika kök presenter
 • hur man målar ett grovkök
 • kök & matsal combo idéer
 • idéer för ett kök farstun
 • hur man hittar idéer köksinredning
 • billiga kök idéer
 • funky kök idéer
 • kreativa kök idéer
 •