idéer för en kökshörna

idéer för en kökshörna

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-01

Att använda sig av varje tum av tillgängligt utrymme i ditt kök kan ibland vara en klok sak att göra, speciellt om ditt kök är litet. En tom hörn i köket kan kreativt omvandlas till användbar utrymme för middagar eller sittande, en dekorativ yta för visning av konst eller samlarobjekt eller en perfekt plats för ditt hörn kuriosa, Hutch eller skåp.

matplats

Lägg en mysig matsal plats att ditt kök med bord och stolar. Det finns många vägg-Hugger bänk stilar som kan skapa många sittplatser på liten yta eller anse vrå bänkar som ibland levereras med en matchande bord. För idéer, kolla in Mac Klädsel (Mactops. com) vilka funktioner design med handgjorda vadderad säten.

Arbetsytan

Vrid pentry till ett arbetsutrymme för ditt hemmakontor med en inbyggd eller fristående skrivbord, telefon och dator. För att maximera utrymmet, installera skåp på övre väggarna för att lagra dina filer och leveranser.

Hutches och Skåp

En vacker kuriosa skåp eller kaninbur kommer inte bara att försköna utrymme men också ge extra förvaring. Använd dem för att stash extra rätter som inte används varje dag eller för att visa antika rätter och glas. Du kan ibland hitta intressanta Hutches på antikaffärer eller så kan du enkelt göra dina egna för att passa dina önskemål.

Du också kunde göra det till ett nöjesområde med ett hörn tv skåp eller stativ.

Lagring

Hängande krokar på väggen för ytterkläder eller mössor och lägga till en smal bänk kan vara ett praktiskt sätt att utöka lagringsutrymmet till hörnet området. Benches. com erbjuder en rad bänkar hallen träd som skulle fungera bra för detta ändamål.

Vinställ

Ett hörn vinställ eller tråd hylla kan både funktionella och dekorativa. Använd hyllor för att visa CD-eller kokböcker. Enligt Tim Carter av Askthebuilder. com, TRÄPANEL i en köksdel med inbyggd hyllor eller vinställ ger en klassiskt utseende till utrymmet.

Art Gallery

Om du inte behöver extra lagringsutrymme, använda hörnet för att visa några av dina favorit konstverk eller samlarföremål. Dekorativa hyllor eller smakfullt arrangerat konst kommer att fungera som en kontaktpunkt och samtalsmetodik bit till en annars trist hörn. Lägg specialitet belysning för en inbjudande känsla.

Lekplats

Om du har små barn, inrätta en barnvänlig bord så barnen kan färg eller spela medan du gör middag eller diska. Detta gör att du kan hålla ett öga på dem. För äldre barn, förvandla det till ett område för familjen aktiviteter såsom styrelse-eller kortspel.

Annan artikel

 • inredning för toppen av köksluckor med ord & grönska
 • idéer för kök fönsterbrädor
 • kök tå kick idéer
 • billiga kök idéer
 • kök idéer för insamling
 • hur man kan inreda med en tappad tak i köket
 • funky kök idéer
 • hur man hittar idéer köksinredning
 • hur man ska fastställa golvbeläggning för ditt kök
 • idéer för ett kök farstun
 •