primitiv kök inredningsidéer

primitiv kök inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-29

Embrace tidigare genom att dekorera ditt kök i en varm och skön primitiv inredning. Showcase folkkonst samlarobjekt, och väljer material och detaljer som speglar handgjorda tekniker. Deep bakgrundsfärger, kvist eller furumöbler och tillbehör handgjorda kan blanda ihop vackert för att skapa en inbjudande plats för din familj.

Woodsy Primitiva Kök

kvistig furu skåp, slaktare bänkskivor block och bred planka spontade trägolv är idéer som passar in i en primitiv kök design. Ordna en planka stil bord med udda stolar i en frukostplats. Färgerna på furu golv och skåp ska inte matcha, naturlig furu skåp fungerar bra med djup körsbär trägolv. Den woodsy designen talar till naturliga beståndsdelar i ett riktigt primitivt kök när skåp, golv och möbler alla gjordes för hand.

Tema primitiva Kök

Dekorera en primitiv kök i ett tema råder i primitiv konst och inredning . Äpplen, husdjur, landskap och dockor är alla framträdande inslag av primitiv konstruktion. Gör koppar eller tenn stansade skär för skåpdörrar som passar din valda temat. Tin stansning är en dekorativ hantverk med en liten inlärningskurva. Skär metallfolie något större än skäret utrymme, overlay ett papper mönster och göra hål med en hammare och spik längs konturen. Tenn är en vanlig metall som används i primitiva inredning, men koppar kommer också att arbeta. Leta efter rullar metallfolie i de flesta hantverk butiker. Häng primitiv stil konstverk och välj linne handgjorda för att passa temat. En mängd olika folkkonst tillsammans med handbroderade doilies och löpare finns i de flesta antikaffärer samt från återförsäljare online.

Primitiva färger och tillbehör

En primitiv färg gommen kommer från naturen, rika röda, pulserande blues och varma gröna kan fungera som dominerande färg för din primitiva kök. Para ihop vägg färger och tillbehör handgjorda för ditt kök för att samordna med temat och /eller vald skogen i konstruktionen. Till exempel måla väggarna rika röda koppla ihop med ett äpple tema och himlen är blå eller djup grön för att passa med en landsbygd tema. Accent de primitiva kök med hemlagad tillbehör såsom flätade mattor, ljus grunge och en gammal kaffe kan fyllas med siden blommor. Gingham gardiner och sängkläder behöver matcha inte, men färgerna ska smälta ihop angenämt. Gör din egen genom stenciling primitiva inredningsteman på vanligt bomullstyg. Du kan också hänga jalusier inne för att rama in fönster i stället för gardiner. Häng ett täcke på en kontaktpunkt väggen, och göra en egen vägg konst med hjälp av pressade blommor och blad inramade på en bakgrund som dyker mot din vägg färg. En kvist ljuskrona och enkla tillbehör metall som stjärnor kan öka känslan av primitiva kök inredning.

Annan artikel

 • vardagsrum och matsal idéer room design
 • grå badrum idéer
 • Hur ändrar jag en carport och förvandla det till ett rum?
 • hur man hänga armaturer världen ljus
 • spis Mantel & idéer härden
 • dekorera idéer för målning ett litet badrum
 • Hur inreder jag ett vardagsrum med en feng shui zen design?
 • egyption inredning idéer
 • röd och svart kök idéer
 • florida hus färger
 •