hur man kan inreda i den gamla engelska land stil

hur man kan inreda i den gamla engelska land stil

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-15

Old English Country stil fångar känslan av tidigare generationer och hjälper till att definiera ett bekvämt hem med gamla charm. Kärnan i denna typ av utsmyckning kan göras med ett par i åldern möbler, lyxiga tyger och omgivande belysning. Utsmyckning i en sann Old English Country stil kräver tålamod och äkthet, och det kan ta år eller årtionden för att fylla ditt hus med autentiska dekorativa bitar
1.
Införliva Old English Country inredning färger som härrör från den naturliga skönheten i landskapet. Håll färgen pallen subtila och naturliga, undvika högt eller ljusa färger. Beige eller grå sten, mörkt trä, väggar elfenben och mörkt grön eller röd accentfärger är idealiska. Färgerna ska visas slitna ned genom ålder, dämpad guld, bleka ros och ärt grönt är naturliga Old English Country färgaccenter.
2.
känna dina möbler alternativ. Möbler i denna stil inte stämmer, bekväma och eklektisk. Införliva bambu trä spindlar och lackerade Oriental slutar att ta fram det asiatiska inflytandet. Traditionella och fint snidade tall, valnöt och mahogny bitar möbler är perfekta för formella utrymmen. Chippendale bord kan arrangeras i vardagsrum, kontor hem och sovrum. Mixa och matcha Chippendale, Queen Anne och Sheraton tabeller. Queen Anne wingback stolar och bord är idealiska för matsalar. Varje enskild möbel ska se ut som om det har gått i arv i generationer.
3.
Lägg Old English Country stil till fönstren. Design dramatiska fönster draperier tillverkade av lyxiga tyger. Införliva swag, finansierade med aktre språnget, fransar, tofsar rep och nyanser trä eller persienner. Fönstret behandlingar bör vara full och samlas in, möjligen ruggig. Tiebacks och omhängen accent designen. Tygerna på fönster behandlingar kan utformas för att matcha tyget på täcket, soffan eller fåtöljen. Var inte rädd för att mixa och matcha olika tyg accenttecken på lampskärmar, fönster, överdrag och kuddar.
4.
Skapa stämning med mjuka och omgivande belysning. Bordslampor, stående lampor, lampetter vägg, kandelabrar och kristall eller rostig järn ljuskronor är populära alternativ för den gamla engelska lantlig stil. Skapa pooler med ljus för att glittra av tidigare hand gned carvings möbler trä. Tänd brasan på rask falla dagar för att få värme och komfort som en sann lantställe.
5.
Accessorize inredningen. Samla ett gäng soliga och ljusa blommor och placera dem på ett porslin pitcher att lägga den organiska värmen i naturen. Blå porslin, silver, bly kristall och en generös mängd av vintage inramade fotografier och kuriosa kan bli glatt belamrad ihop eller används för att fylla i någon design luckor.

Annan artikel

 • hur man gör blommor av plast soppåsar
 • gardin idéer för pojkar rum
 • Hur vet jag om en madrass som orsakar trötthet?
 • inredningsidéer för vägg brev
 • stort vardagsrum färg färger
 • hur man väljer färger för inredningen av din lägenhet
 • idéer till en idealisk tonåring sovrum
 • söt idéer för badrum
 • engelska baby idéer flicka plantskola
 • Inredningstips på en budget
 •