punk, gothic & medeltida idéer för en flickas sovrum

punk, gothic & medeltida idéer för en flickas sovrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-09

Den tonåriga åren är en tid att uttrycka sig själv och hitta sin identitet. Ofta kommer en tonåring tjej förändring intressen och grupptillhörigheter ofta som hon kämpar för att hitta ett ställe att tillhöra. Oavsett hur en tonåring tjej väljer att identifiera, kommer hon vilja sannolikt det att föra över till sitt sovrum inredning. Om din dotter är intresserad av punk, gothic eller medeltida kultur, det finns gott om idéer för att införliva dem i sitt rum. Låt henne kreativitet flöda och be om sin insats när man planerar inredningen.

Punk

Din tonåring dotter får njuta av en punk sovrum om hon är i den gamla skolan band som The Ramones och Sex Pistols. Punk stilen ljusa färger och djärva mönster. Undvik att måla alla väggar knallrosa eller liknande färger, men inte rädd för att ägna en vägg till en färgglad graffiti design eller läckra mönster. Använd strö med leopardmönster eller skalle mönster eller hylla punk rötter med brittiska flaggan sängar. Om din dotter är konstnärligt, helt enkelt göra henne sänggavel med ett tomt trä och låta henne och hennes vänner rita eller skriva på den. Accessorize rummet med affischer punkband, kuddar med säkerhetsnålar eller musikinstrument, som en signerad gitarr.

gotiska

Om din tonåring dotter är i mörka färger och en dyster, mystisk vibe, hon kan njuta av en gotisk tema sovrummet. Gothic inredningen ingår färger som röd, svart, grått och mörkt lila. Devote en vägg i rummet till en gotisk väggmålning med faux sten och valv och måla de andra väggarna ljusgrå. Denna ljusare vägg färg kan bidra till att motverka mörkret av inredning såsom svarta gardiner och svarta lakan satin. För sängramar och gardinstänger, överväga att använda smidesjärn för att likna stängsel runt ett gotiskt slott. Ljus kan köpas som liknar stora kandelabrar, men utan de risker med att använda levande ljus. Låt din dotter anpassa rummet med gotiska tillbehör såsom Gargoyles, kors gotiska mörk sammet kuddar, affischer vampyr eller magi kort.

Medieval

För tonåring tjej som fantiserar om livet i en annan epok med riddare, slott och drakar , designa en medeltida tema sovrum. Använd kunglig färg teman som nyanser av rött, lila eller blå. Måla bågar på topparna av fönstren för att likna slott eller katedraler. Om du målar den faktiska fönstren är ett alternativ, använda glasmålningar färg för att skapa ett färgglatt mönster. Använd texturer som sammet och satin för sängkläder och gardiner. En himmelsäng passar för en medeltida prinsessa kan köpas eller du kan skapa en liknande effekt av drapering tyger på väggen ovanför sängen. Accessorize utrymmet med drakar, svärd, riddare hjälmar eller andra föremål som passar med temat.

Annan artikel

 • olika typer av golv mattor
 • hur man kan inreda ett sovrum på nätet
 • små tuscan kök idéer
 • hur man utformar en övergångsperiod hem
 • hur man kan inreda en liten gäst sovrum
 • inredningsidéer med sammet merlot
 • elegant kök idéer
 • Utsmyckning idéer för en patriotisk sovrum
 • 1950-kök dekorationer
 • idéer för en väggmonterad TV
 •