små hem bar idéer

små hem bar idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-14

Många husägare drömmer om att utrusta sin bostad med en egen bar, där de får plocka Vibe och häll drycker. Inte alla hus eller lägenheter har gott om utrymme för en fullt fungerande bar, men det finns flera sätt att skära ned på det fysiska utrymme som krävs utan att förlora kvalitet eller känna av den äkta varan.

liten platt-TV

För nästan alla typer av hem bar, är en liten platt-tv en bra investering. Dessa dagar är ett litet platt-TV både enkel att montera och tar inte mer plats än en tavelram. Speciellt för dem som försöker att återskapa en sportbar, förmågan att se matcherna från baren i sig är avgörande. TV: n kan även användas för att titta på film eller lyssnar på musik videor under en liten fest. Plattskärms-TV finns för en bråkdel av vad de kostar bara några år sedan, och kan även lägga undan när den inte används.

Djupgående Dispenser

Det är svårt att argumentera mot fördelen av att ha färskt öl direkt från kranen. Naturligtvis har även en genomsnittlig bar ett stort, komplext system för att tillhandahålla fatöl, men det behöver inte vara fallet hemma. Det finns flera typer av hem fatöl automater finns som är inte större än en kaffebryggare. Även om de flesta bara ger en kran och en smak av öl, förmågan att fylla upp ett kallt glas och föra den vidare verkligen ger en autentisk känsla. För att inte nämna att smaken på en fatöl är mycket distinkt och fram till nyligen, endast kan hittas på den lokala puben.

spritskåp /Bar

Standarden baren är vanligtvis dussintals meter lång med en mängd spritflaskor bakom sig. Medan en liten hemma bar inte är utformad för att tjäna så många människor, det är fortfarande möjligt att ha ett brett urval av drycker. Den bästa lösningen är att köpa en spritskåp /bar i ett stycke. Medan disken området kan användas för att ställa ner en drink eller vila en armbåge, kan insidan hålla flaskor, glas och andra objekt. Denna konfiguration sparar en stor mängd utrymme, och kommer att vara användbar som en leverans skåp när rummet är inte i full bar-mode.

Mini-jukebox

Det är svårt att ha en bar utan musik och det finns flera olika sätt att få låtarna flyter. Många rum redan kan ha stereo uppställningar, men mer av en bar känsla, är en mini-jukebox en bra idé. Många av dessa görs nu för att spela både CD och MP3-filer, och kan anslutas till externa högtalare för surroundljud. Dessa spelare lägga en hel del charm och roligt att ett rum, speciellt ett rum med ett hem bar. Gå över till en jukebox att sätta på en låt i sig är en klassisk bar manöver som helt enkelt inte kan kopieras med den genomsnittliga bergsprängare eller stereo.

Annan artikel

 • baby room decor för älvor
 • inredningsidéer med brun matta
 • knasiga & Cool dörr inredningsidéer
 • populäraste färg färger för ett vardagsrum
 • sommarkök idéer
 • Hur återställer jag gamla taklampor?
 • Hur väljer jag område mattor?
 • sätt att hänga gardiner med klämma ringar
 • hur gör jag tillbaka en ljuskrona sladd?
 • hur man skapar en mosaik i golvet kakel
 •