tom eldstad idéer

tom eldstad idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-05

Att flytta till ett gammalt hus eller lägenhet bara för att finna att eldstaden är oanvändbar är en frustrerande upplevelse. Ibland förbjuder hyresvärdar använda på grund av ansvar skäl, och i andra fall hade den öppna spisen inte får den nödvändiga underhåll för att fungera. En tom eldstad behöver inte sitta där tom. Omvandla det till en integrerad del av ditt rum inredning med en av många potentiella idéer.

Hyllor

Om din spis utrymme är höga och breda, förvandla det till hyllor. Mät utrymme, och virket kapas till en anpassad storlek som går från ena änden av den öppna spisen till den andra. Måla hyllor och interiören en matchande färg. Använd hyllor för att visa din samling av böcker, CD, DVD eller prydnadsföremål.

Naturliga objekt

Dekorera dina tomma spis med naturliga objekt. Fyll en dekorativ korg med en plastfilm och plantera gräs inuti. När gräset har vuxit, placera korgen i din spis och hänga en bredbrättad hatt på väggen bakom. Accent utrymmet i och omkring gräset med objekt som normalt återfinns i en trädgård, till exempel en murslev, tenn vattenkanna och små statyer cement.

Säsongens Visar

Variera din spis displayen efter säsong. Under hösten placera en dekorativ arrangemang av pumpor, kalebasser och blad silke i och kring ett ymnighetshorn. För självständighetsdagen, däck ut din spis i rött, vitt och blått. Hänga en flagga på väggen, och accent det med Americana folkkonst. På julen, gör en vinterlandskapet genom att täcka golvet i den öppna spisen med falska snö och placera en liten, dekorerad julgran i centrum.

Ljus

Om du ändå vill njuta av brasan i ett liknande sätt som dess avsedda användning, en ljusstake som håller ett stort antal av ljus kan göra susen. En rad av denna typ av ljushållare är särskilt utformat för eldstäder. Du kan också skapa din egen display genom att fylla en lång bricka med färgat glas stenar och placera några stora ljus i stenarna.

Aquarium

Använd din spis som en plats att placera ett akvarium av tropiska fiskar. Formen på de flesta eldstäder matchar en typisk glas akvarium. Köpa alla nödvändiga förnödenheter, och du har en särskild plats för din nya husdjur att gå på visning. Köp en liten nog akvarium så det finns tillräckligt med plats på toppen av den öppna spisen för en ljus, filter och topp för att passa bekvämt.

Annan artikel

 • Utsmyckning idéer för ett kök kök
 • klädsel reparationsverktyg
 • målning idéer för en grön accent vägg
 • Hur högt ska jag hänga en målning över en soffa eller soffa?
 • hur man använder garn på en grytlapp vävstol
 • Tips för rengöring gamla injekteringsbruk
 • modern matsal inredningsidéer
 • belysning idéer för ett massagerum
 • Hur gör jag trä kopp låda drar?
 • ovanliga kök presenter
 •