hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor

hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Lägga unik sista handen för att göra ditt hem du00C3 u00A9 cor "pop" kan vara så enkelt som att lägga flera särskiljande och iögonfallande kontaktpunkter.

Har du någonsin funderat ett fantasy tema? Drakar kommer omedelbart att tänka på. Dessa mytiska varelser finns i obegränsade storlekar och kroppsformer. Statyer lätt kan hittas i storlekar som passar för alla du00C3 u00A9 cor, färg eller dekoration teman
1.
Lägg KRAFT till placering inomhus och utomhus med mytiska varelser som drakar. Använd dem i din hall, vardagsrum, den, badrum, de lämpar sig som fantastiska accent bitar i trädgårdar, runt dammar och i pagoder. Eftersom drake statyetter allt från mycket stora till små storlekar, de är idealiska i grupper, samlingar och lägga stil och förtrollning var din plats dem.
2.
Använd en stor orientalisk drake, ljusa och färgglada, på din trädgård ingången där han kommer att bli en spännande brännpunkt eller förmyndare. Scatter andra färgglada drake statyer omkring för att skydda din gård och blomsterrabatter. Din mytiska varelser kommer att försköna och skydda din gård och egendom med tillägg tema och klass till landskapet.
3.
Skapa en mytisk atmosfär i ditt bidrag med hjälp av en stor drake exceptionella bit att stå som kontrollfåglar och conversation piece. För små poster, kommer en välplacerad drake staty går lika bra. Team upp flera drakar i ditt vardagsrum för att lägga gnista och glans till din du00C3 u00A9 cor.
4.
Piffa upp en annars trist badrum med en samtida drake staty eller flera statyetter drake. Sök runt efter en mytisk exemplar som är perfekt-lägg till en omedelbar gnista
5
Användning udda antal drakar i din inredning tema!. . Det är en allmän utsmyckning regel att använda udda nummer för bästa effekt.
6.
Display tre eller flera drakar i en gruppering. Detta är en omedelbar start samling-en samling anses tre eller fler av en typ av objekt
7. .
Signal en hjärtlig hej till dina gäster en härlig drake välkommet tecken.
8.
Värva en drake fågelholk eller fågelbad att erbjuda tillflykt till din lokala befjädrade vänner.

9.
Tänk unik drake bitar i din du00C3 u00A9 cor såsom datorhögtalare, nattljus, brännare rökelse, bokstöd och tabeller accent. Dragons nåd även filtar och handdukar.

Det är möjligt att hitta drake statyer och statyetter i otaliga former, stilar och format. Ge dig själv gott om tid att njuta av jakt på den perfekta prover för ditt hem.

Det finns otaliga sätt att använda fantasi figurer och statyer i din gård, trädgård och hem. Så, varsågod-lägg till en stilig brännpunkt eller conversation piece. Du kommer att njuta dina val och så kommer dina gäster.

Denna artikel är skriven av The Old Gray Mare av FantasyKritters. com och DressYourHorse. com.

Annan artikel

  • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
  • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
  •