kök vinterträdgård idéer

kök vinterträdgård idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

En vinterträdgård är "växthus för odling eller visa växter," enligt den Merriam-Webster Online Dictionary. I nutida användning har dock ordet kommit att betyda ett rum som har glasväggar, avsedd för avkopplande och underhållande. Även om ordet vinterträdgården kan ha en mycket brittisk smak, överklagande av ett kök som bringar utomhus inne är universell. I USA kan en vinterträdgård gå av avgjort mindre formella namnet på solrum. Vad det än kallas, kan ett kök vinterträdgård lägga stil, värme och skönhet till varje hem.

Classic Kök Orangeriet

orangerier sitt ursprung i det viktorianska England och utvecklats till moderna uterum. Till skillnad från sön rum, orangerier få en mer traditionell struktur, med trä och tegel väggar och stora fönster. Ju mer "room'-liknande känsla och isoleringen fördel gör ett orangeri stil vinterträdgården ett praktiskt val för ett kök. Faktum är att om den Köket är rymligt nog, allt som krävs för att förvandla ett kök till ett kök uterum är installation av nya fönster på utsidan. Orangeriet stil erbjuder mer avskildhet än en vanlig solrum och är lättare att värma på vintern.

Kök Patio Conservatory

Många förorts hus att skjutdörrar i glas som öppnas från köket till en uteplats eller däck. I detta fall vrida uteplats till ett kök förlängning är ett enkelt sätt att öka golvet och matplats i köket. Utvidgning av köket på uteplatsen innebär att slå ut väggen mellan två utrymmen, glassing på uteplatsen och slutar golvet i uteservering. I de flesta fall kan apparater och områden matlagning stanna där de är, och den nya soliga utrymmet kan användas för middagar och underhållande

Ett enkelt Kök Uterum Idé:. Lean-till konservatoriet

Ibland heter Sun rum , skärmskydd uterum byggs genom att använda befintlig vägg som stöd för vinterträdgården taket. De växte fram ur den tradition av att bygga ett växthus på norra väggen på ett hus för att dra fördel av den södra solen medan skyddande växter från den kalla nord vindar. Lean-till uterum är enklare att bygga, eftersom de har lutande tak istället kulminerat tak. Glasväggarna kan golv till tak eller inbyggda på låga murar. Ett vindskydd till vinterträdgård är ett utmärkt val för en kompletteras med rymd och ljus till en liten eller smal kök. Knölen ut till utsidan är relativt liten-det utrymme som skall läggas på bredden, genom att bygga längs hela i köket. Detta håller byggnad komplikationer till ett minimum samtidigt som du lägger högsta golvyta för en middag eller underhållande område.

en vinterträdgård övergången mellan inne och ute

Gör det mesta av bakgård utrymme genom att bygga ett kök vinterträdgård som öppnar ut mot en uteplats, vilket skapar en övergång mellan inomhus och utomhus. Om du redan har en uteplats utanför köket, kan detta vara relativt lätt att utföra. Bara förlänga köket på uteplatsen genom att skära in i köket väggen och bygga en vindskydd vinterträdgård som sträcker sig så mycket som halvvägs över uterum. Avsluta vinterträdgård rymden med bi-faldig glasdörrar som kan öppnas för utomhusbruk underhållande eller stängt att innesluta köket. Resultatet är en inomhus matlagning och prep område på ena änden, en utomhus grillning och underhållning utrymme i andra, och däremellan en övergångsperiod utrymme med plats för middagar och samtal.

Annan artikel

  • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
  • trädgård flagga tutorial
  • kök vinterträdgård idéer
  • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
  •