trädgård flagga tutorial

trädgård flagga tutorial

Upplagd av:admin uppdateras: 2010-01-12

Trädgård flaggor dyker upp längs vägarna du kör ner. Du ser trädgården flaggor på landsvägar och vägar stad. Människor sätter trädgård flaggor i sina trädgårdar, men också i deras varv eller på deras veranda. Trädgård flaggor kommer i olika storlekar och ännu fler stilar och mönster. Det finns mycket att lära om trädgård flaggor om du köper dem eller sy en egen som ska visas i din egen trädgård eller gård

Basics

Köp eller göra din trädgård flaggor av nylon eller polyester. Båda tygerna är mycket lätt material, som tillverkarna också använda för att göra vindtäta kläder jackor. När det regnar är nylon kan avvärja det mesta av vattnet. Vad det än inte stöta bort torkar snabbt vilket gör detta ett självklart val tyg för utomhusbruk trädgård flaggor. Några flaggor är tillverkade av bomull, men vara försiktig med dessa och tvätta dem ofta eftersom de kommer att mögla.

De flesta trädgård flaggor använda broderier i sina konstruktioner, vilket innebär att tillverkaren syr mönstret på tyget istället för att bara skriva ut den. De flesta flaggor har sömmarna på båda sidorna så att konstruktionen är korrekt från båda sidor av hängande flaggan. Vissa flaggor kan ha två lager av broderade nylon för mönster som behöver gå i endast en riktning, till exempel ett monogram.

Några trädgård flaggor använder utskrifter i stället för broderi synnerhet vid utskrift av ett foto på tyg.

Hur Hang

Allt flaggor har höljen längs den övre kanten för att hänga. Tänk på storleken på din flagga galge när du köper flaggor. Vissa aktieägare kan små flaggor att hänga längs trottoarer eller gångvägar i hela trädgården. Skruva andra innehavare i sidan av ditt hus eller altan att rymma större trädgård flaggor.

För att hänga din trädgård flagga, ta pole ur hängaren. Sätt stången genom höljet. Sätt tillbaka stången i galgen och säkra den för att hålla flaggan från att falla ner eller blåser bort.

Köp eller sy

Shop i alla typer av butiker för att hitta trädgård flaggor från varuhus till specialbutiker. Det stora utbudet tillgängligt kan du köpa trädgård flaggor för alla säsonger och semestrar.

Du kan också sy din egen trädgård flaggor med bara lite sömnad erfarenhet. Välj bland många färger av tyg och mönster på hantverk butik. Inköp trädgård flagg mönster eller designa din egen unika flagga.

Annan artikel

  • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
  • trädgård flagga tutorial
  • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
  •