Washington State hem & trädgård visar

Washington State hem & trädgård visar

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-21

Ett gammalt ordspråk säger att hemma är där hjärtat finns. Närvaro nivåer hem och trädgård visar i Washington State tenderar att visa att de boende lägga sina hjärtan i sina hem. I visar hela staten, människor flockas till säljaren bås, workshops och seminarier för att upptäcka de bästa sätten att maximera både hemmamarknaden värderingar och sin livsstil. Utställningar omfattar allt från gröna byggnaden och bänkskivor i granit till golv och infödda landskapsarkitektur.

Seattle Hem Visa

Seattle Home Show är inte bara den största hem-och trädgårdsmässa i landet, det är också den äldsta. Ägde rum i februari varje år drar visar många tusen deltagare till hundratals leverantörer. Flera full storlek modell hem med trädgårdar och landskapsarkitektur finns med i Idea Street utställningen. Trots att det ordet trädgården inte ingår i showen titeln finns det många landskapsarkitektur utställningar och säljare med massor av idéer för friluftsliv. Green Living och byggnaden är framhöll vid Seattle Home Show som hålls i Qwest Field Event Center strax söder om centrum.

Seattle Hem Visa
Qwest Field Event Center
Seattle, WA 98134
seattlehomeshow. com

Central Washington Hem Trädgård Visa

På östra sidan av Cascade Mountains, värd för SunDome i Yakima Central Washington Hem Trädgård Show i mars. Utställarna finns byggare, landscapers och leverantörer med ett brett utbud av produkter och tjänster för hem och trädgårdar. Ett särskilt område bara för barn och fri entré för barn under 12 gör detta till en familjevänlig show. Demonstrationer av gör-det-själv-projekt för både insidan och utsidan av ett hem är alltid skisserat.

Central Washington Hem Trädgård Visa
Yakima Valley SunDome
1301 South Fair Ave.
Yakima, WA 98901
cwhba. org

Whatcom County Hem Trädgård Visa

I den norra delen av staten Washington, nära den kanadensiska gränsen, Whatcom län Hem ; trädgårdsmässa tar över i nordvästra Washington Fair och Events Center i Lynden varje mars. Sponsras av Building Industry Association of Whatcom County, har visar mer än 200 leverantörer visar upp produkter och ge idéer till husägare och trädgårdsmästare. Biljetten köps vid dörren.

Whatcom County Hem Trädgård Visa
Northwest Washington Fair och Events Center
1775 Front St
Lynden, WA 98264
biawc. com

Tacoma Hem Trädgård Visa

söder om Seattle, Tacoma Hem Trädgård Visa sker oftast i januari. Under fem dagar Tacoma Dome förvandlas, med fullt anlagda trädgårdar och full storlek hem modellen, liksom hundratals utställare. Deltagare kan göra allt från att lära sig att sy om ett kök att köpa inhemska växter för trädgården. Seminarier och demonstrationer blir allt fler och många produkter är till salu.

Tacoma Hem Trädgård Visa
Tacoma Dome
2727 East D St
Tacoma, WA 98421
otshows. com

Tri-Cities Regionala Hem Trädgård Visa

I den sydöstra delen av Washington State, de regionala Hem Trädgård Show hålls i TRAC Center i Pasco i februari. Sätt på av Home Builders Association of Tri-Cities, lockar den tre dagar visa deltagare från de tre städerna Richland, Kennewick och Pasco samt den omgivande regionen. Produkter från gräsklippare att köksskåp finns att köpa, och landskapsplanering utställningar är populära.

Tri-Cities regionala Hem Trädgård Visa
TRAC Center
6600 Burden Blvd.
Pasco, WA 99301
hbatc. com

Annan artikel

  • Washington State hem & trädgård visar
  • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
  • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
  • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
  • kök vinterträdgård idéer
  • trädgård flagga tutorial
  •