heminredning lösningar för hem & trädgård

heminredning lösningar för hem & trädgård

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-28

Att hitta inredning för dina väggar och golv kan vara lätt. Det svåra är ofta att hitta ett sätt att sätta fast på den plats som du väljer. Den väggregel verkar aldrig vara där du behöver det eller att posten har ingen inbyggd hängande hårdvara. Scatter mattor halka och glida köper hem en hinderbana i säkerhet. Att hitta en lösning för dessa problem kan vara lättare än du tror

inga gränser Decorating

Hängande bilder och föremål för dé ; cor kan vara ett problem särskilt om det objekt du vill hänga upp inte gjord för detta. Om du gillar dina väggar täckta med alla typer av väggdekorationer, då många spikhål kan utgöra ett problem för dina väggar. Halshornet kitt är gjord i olika styrkor för att lösa dessa problem. Varje olika styrka har en viktgräns på det. Du kan använda det på objekt som inte har ett inbyggt system för att hänga och om alla andra objekt som du skulle vanligtvis spik i väggen.

Please kitt också gör sig av med problemet att leta efter en stud när man försöker hänga en bild. Det kan gå någonstans på väggen ger dig fler alternativ i områden för att hänga din inredning.

Säkra saker i din trädgård och gård med detta kitt, det är vattentät och fungerar bra utomhus. Du kan använda den för att säkra botten av en blomkruka i en trappa eller avsats som skulle ha störtade över innan i vinden. Du kan säkra din adress siffror till huset eller en lyktstolpe också.

Säkra din inredning

Säkra träffar med kardborreband kan ta hand om många av dekorationerna problem som du kan stöta på. Kardborrebandet finns i två stycken som båda är självhäftande. Du sätter en pjäs på och objekt och en annan på ytan du hänger eller säkra den till.

Ankring skinnfällar med kardborreband görs genom att säkra en bit i golvet och den andra till mattan. Denna teknik gör att du kan köpa mattor tillverkade av material som du inte skulle tidigare har använt på grund av den skjutbara och halka som skulle hända en gång på golvet. När du behöver tvätta dem, drar de isär och gå tillbaka tillsammans efter att de rengörs.

Sätt ett täcke framför ditt fönster för att värma ditt rum på natten. Du har sett denna inredning stil i inredning böcker, men du är inte någon som kan sy allt detta tillsammans. Använd kardborrband att fästa fast en dekorativ täcke till din glasskjutdörr hölje eller bild fönster för denna varma vinter inredning stil. Kardborrebandet inte bara säkrar täcke runt dörren men lätt skiljer för att komma åt reglaget och fönster. Du kan använda detta som en natt täcker och dra ner under dagen för att låta solen i ditt hem. Detta ser inte bara varmt och mysigt, men det blockerar utkast och spara på din uppvärmning räkningar.

Fästa små förrätt blomkrukor till någon utanför ytan med kardborre. En liten bit på sidan av en blomkruka och en annan på ytan du vill hänga potten på, gör att du en säker och vattentät anslutning. Det drar ut för omplantering och sedan säkrar igen för att hänga en annan förrätt anläggning. Med denna teknik kan du placera blommor på en vägg där annars skulle du behöva en hylla.

Annan artikel

 • kök vinterträdgård idéer
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 • trädgård flagga tutorial
 • Washington State hem & trädgård visar
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • heminredning lösningar för hem & trädgård
 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • idéer för trädgård krukor
 •