idéer för trädgård krukor

idéer för trädgård krukor

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-26

Dekorera trädgård krukor i en mängd olika sätt att lägga till charm och karaktär till din krukväxter. Det finns ingen anledning att nöja sig med grå och fantasilös krukor. Lite kreativitet och ett par billiga material kan lätt omvandla tråkiga krukor till vackra iögonfallande plantageägare att dekorera en trädgård

Dekorera Trädgård Krukor

Bläddra i gångarna av ett crafting butik med ett öga för material att limma på trädgård krukor. Det finns många lämpliga objekt att limma fast trädgård krukor för dekoration.

Använd 22-och 24-gauge crafting tråd och diverse glaspärlor i olika storlekar, former och färger att dekorera en trädgård pott. Mät runt omkretsen av potten på toppen, mitten och botten. Tillsätt 2 inches för att arbeta och längder av att utarbeta tråd så här långt. Ordna pärlor i önskad ordning och binder dem till crafting sladdar. Fyll tre kablar, vilket 2 inches av tråd utan pärlor. Vira tråd mäts för toppen av trädgården potten runt toppen av potten. Vrid ändarna av trådarna tätt samman och lim tråden på plats längs hela kanten med stark vattentät lim. Wrap mitten tråd runt mitten av potten på samma sätt och limma den. Wrap ned kabeln runt krukan också och limma den på plats.

Använd starka vatten lim för att fästa glas pärlor till trädgård krukor i olika mönster. Välj stora, djärva ädelstenar och limma fast dem runt den övre kanten av en trädgård potten. Limma kompletterar mindre pärlor runt nederkant av trädgården potten.

Lim stora, färgglada nyhet knappar till trädgård krukor. Välj platta knappar och använda dem för att göra blommor på sidorna av krukor. Använd mindre knappar för blomman centrum och limma större knappar runt blomman centra som kronblad.

Målning Blomkrukor

Sand utsidan av blomkrukor om de är grova. Täta insidan av krukorna med tre lager av polyuretan om du använder krukor för plantering. Måla utsidan av trädgården potten med en grundfärg latexfärg. Upp till tre färgskikt kan vara nödvändiga för fullständig täckning. Låt färgen baslack den torka ordentligt. Använd akryl utomhusfärg för att lägga till dekorativa mönster med en liten pensel. Låt akrylfärg torka över natten, sedan applicera tre lager av polyuretan för att täta i färgen.

Annan artikel

 • trädgård flagga tutorial
 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • kök vinterträdgård idéer
 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 • idéer för trädgård krukor
 • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • Washington State hem & trädgård visar
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 •