land Hem & Trädgård Utsmyckning

land Hem & Trädgård Utsmyckning

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-24

Land hem och trädgård utsmyckning är en enkel stil som lätt kan göras med hjälp av några tips och regler. Inreda ditt hem i en lantlig stil kan ge ditt hem en varm och inbjudande känsla, med en enkel titt

Färger

färgalternativ för land-inspirerad inredning finns många alternativ, men alla är neutrala färger. Jord-tonas färger är det bästa valet, och du kan lägga till en accent färg som är lite mer rika. Till exempel kan du göra en neutral benvit eller tan soffan och lägga rik Aqua eller persikofärgade kuddar. Om du fotograferar för land inredning, undvika ljusa dramatiska färger som limegrön eller ljusgul.

Möbler

Möbler i landet utsmyckning är rustik och bekväm. Ingen modern konst-inspirerade bitar eller asymmetriska bitar. Antikaffärer är ett bra ställe att gå om du dekorerar i landet hem och trädgård stil. Snidade pjäser är ett populärt alternativ för land hem. Såvitt soffor och stolar sticka med dämpade mönster och färger, eller riktigt rika färger räknas som guld eller rödbrunt.

Växter

En annan aspekt som knyter ihop ett land hem och trädgård tema är färska blommor och buskage i och utanför huset. Du kan även använda blommor från ditt eget land trädgård. Om du har en köksträdgård, visar några av ditt arbete i köket genom att placera ett par färska grönsaker i en glasskål och använda det som en grundsten.

Trädgård Pieces

Glöm inte att inreda ditt land-inspirerad trädgård. Du kan linje din trädgård med en vit staketet för ett förenklat land utseende, eller så kan du klä den med stora stenar för en mer naturlig land känner. Lägg antika smycken till din trädgård, till exempel en fågel bad eller träbänk, liksom. Du kan hitta gamla trädgården leveranser till antikaffärer för att ge en rustik lantlig look.

Wall Decor

vägg dekor i ett land hem ska vara enkelt och inbjudande. Du kan använda landskap landskap, t. ex. berg och kullar, för en naturlig känsla. Familjeporträtt är ett bra sätt att göra ditt land hem spegla dig och dina nära och kära. Ett annat populärt land inredning Tanken är handarbete vägg stycken med lite ord och uttryck som "Hem är där hjärtat är. " Undvik modern konst, eller konstverk som är ljusa eller dramatiska. Du vill varma och lugna bitar för att återspegla din avslappnad lantlig stil.

Annan artikel

  • hur man kan inreda trädgård badkar
  • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
  • Washington State hem & trädgård visar
  • land Hem & Trädgård Utsmyckning
  • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
  • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
  • kök vinterträdgård idéer
  • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
  • trädgård flagga tutorial
  •