tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle

tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-27

Värd för ett speciellt tillfälle i en trädgård är en stor satsning: den vackra växter och blommor gör det mesta av arbetet åt dig. Lär dig att välja din plats, klä ditt bord och accent den naturliga skönheten omkring dig med enkel och elegant inredning

Välj den perfekta platsen

Att hitta den perfekta platsen kan vara så nära i din egen bakgård eller din lokala arboretum eller park. Om du har en egen trädgård, stanna hemma säkert gör det lättare att inreda och underhålla. Men för en verkligt speciellt tillfälle, är det värt det extra besväret att reservera plats på en lokal offentlig trädgård eller arboretum. Du kan också kontakta den lokala trädgården klubben och frågar om sitt medlemskap vet om alla utrymmen för parterna.
Om du råkar ha nära vän med en fantastisk trädgård, be att få låna den. Bara vara säker på att din vän är på gästlistan.

Dag jämfört Natt

Din nästa beslut kommer att om du vill ha din fest under dagen eller på natten. Beroende på klimatet du bor i och av myggor, kan beslutet fattas för dig. Om du bor i ett varmt klimat, underhålla på natten, när det blir lite svalare. Om ditt område är buggig, kommer en fest dagtid vara bäst. Annars, vad är mest bekvämt för dig. Observera att de flesta offentliga parker nära vid solnedgången.

Dekoration

först kolla in platsen du ska använda och verkligen titta på det, även om det är din egen plats. Bestäm var du vill placera mat tabeller, hinkar is och matbord. Finns det några låga eller hängande grenar eller blad som behöver trimning? Leta efter några ojämna vägar, rötter eller stenar som kan resa upp dina gäster och ta itu med dem. Om du använder en offentlig plats, kontakta den person som är ansvarig (parker system eller platschef). Aldrig göra något klippning eller beskärning på egen hand
Om du använder en blomma trädgård, behöver du liten dekoration. Om ni är under dagen, försök brett sidenband knutna i rosetter runt grenar i närheten av matplatsen.
Om ni är på natten, sträng färgad eller vit lyktor papper eller små vita julbelysningen i närliggande branscher (plowandhearth. com eller smithandhawken. com).

Tabell Decor

Senaste, ställ in din tabeller. Eftersom du inte vill konkurrera med den naturliga skönheten i trädgården, försök att hålla sig borta från tema dekorationer. Håll dukar enkel, i fast färger som grädde, vit, ljusgul, rosa eller lavendel. De kommer pop mot greenerna i trädgården. Om du vill ha en vacker ut, prova det i tyg servetter (williamssonoma. com).
Om ni är på natten, lägg vita ljus i vindtät behållare som orkanen lampor omgiven av färska blommor eller mossa (plowandhearth. com).

Annan artikel

 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • kök vinterträdgård idéer
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • trädgård flagga tutorial
 • Washington State hem & trädgård visar
 • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 •