dekorera en liten flickas sovrum med trädgård fjärilar

dekorera en liten flickas sovrum med trädgård fjärilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-05

Fjärilar, trädgård älvor, kolibrier och blommor kan alla vara en del av en trädgård tema inredning i en liten flickas sovrum. Decorating en trädgård tema kan vara så enkelt som att köpa trädgård tema sängkläder och hänga fjäril foton på väggen. Du kan också få kreativ och måla en väggmålning fylld med trädgård fjärilar på en central vägg. Målning väggmålningar är enkel, även om du inte konstnärligt är benägna

Du behöver:.
Latexfärg
. Penslar.
Trädgård bild.
Projektorn.
Penna.
Akrylfärger.
Artist's borstar.
Akryl inneslutet fjärilar.
Vinyl fjäril dekaler.
Inramade fjäril foton.
Butterfly tema sängkläder.
Butterfly matta.


1.
Måla tre av dina lilla flickans sovrum väggar ett mjukt gult eller ljusgrönt. Se till att en av de enfärgade väggarna är väggen bakom sängen. De återstående väggen att vara ett prioriterat väggen.
2.
Låna eller hyra en overhead-projektor. Projekt en trädgård eller äng bild på den centrala väggen. Använd en ljus penna för att rita av horisonten, liksom träd, blommor, fjärilar, kolibrier och andra konstruktioner på Focal väggen.
3.
Måla bakgrund och största områden i fokus väggen med latexfärger. Efter färgen torkar, fyll i mindre delar av väggmålning i akryl.
4.
Dekorera utrymmet bakom sängen för att skapa en sänggavel. Du kan täcka plywood i tyg dekorerad med trädgård fjärilar eller måla en stor fjäril på väggen. Du kan också dekorera utrymmet bakom sängen med akryl inneslutet fjärilar (riktiga fjärilar, som har bevarats i akryl). För att göra detta, häng 06:57 akryl inneslutet fjärilar på väggen bakom sängen.
5.
Ordna flera vinyl fjäril dekaler på de återstående tomma väggytor, på framsidan av en garderob dörr eller på baksidan av sovrumsdörren. Vissa vinyl dekaler klamra sig fast vid väggen och kan lätt tas bort och återanvändas. Andra kräver en självhäftande ansökan, dessa dekaler är inte lika lätt bort och kan inte appliceras på nytt.
6.
Ram närbilder av fjärilar som du har tagit i din bakgård eller trädgård. Häng inramade bilder på väggen. Framing dina egna bilder är en billigt sätt att skapa vägg konst.
7.
Täck sängen med Butterfly tema sängkläder som passar ihop med de andra fjäril dekorationer i rummet. Kasta en fjäril formad matta på golvet bredvid din lilla flickans säng.

Annan artikel

 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • heminredning lösningar för hem & trädgård
 • trädgård flagga tutorial
 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • vinterträdgård inredningsidéer
 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 •