vinterträdgård inredningsidéer

vinterträdgård inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-03-01

Du behöver:
Fisk nät
. Dekorativa krokar.
Sjöstjärna.
Tankar.
Plastbåtar.
Snäckskal.
Drivved.
Sjöborrar.
Coral.
Sea glas.
Hot lim.
lim.
Bilder.
Mini-klipp.
Häftpistol.
Staples.

inreda ett uterum är ett fantastiskt tillfälle att visa upp och njuta av naturen, utan att lämna bekvämligheten av ditt hem. Levande växter frodas i rikligt med dagsljus från de många fönstren. Möbler som är hemma både inomhus och utomhus, naturmaterial, och ljusa och välkomnande färgscheman arbeta tillsammans för att skapa en atmosfär av avslappnad avkoppling.

Ljus och Persienner och markiser

Uterum innehåller i allmänhet många stora fönster eller som är gjorda nästan helt av glas. Låt det naturliga ljuset att lysa igenom med hjälp av ren eller lätta tyger för alla fönster behandlingar. Installera roll-up rullgardiner eller persienner roman också. De är nödvändiga för att kontrollera överhettning som kan uppstå på soliga dagar.

En naturlig touch

Ta naturens element in i ditt rum. Inred ditt rum med naturmaterial. Wooden och rottingmöbler båda idealiska hållbarhetskrav och stil. Välj mellan naturinspirerade färgpaletter som innehåller grönt, blues, krämer, brun och brunt. Använd naturinspirerade dekorativa motiv också, såsom blad, blommor och djur. Om du har en grön tumme, lägg inomhus växter och blommor som fungerar bra i indirekt solljus. Dessa är de dekorativa element som lyfter fram naturens skönhet och göra en vinterträdgård ett showplace.

Använda Tyger

Tyger som gör din plats bekväm och inbjudande under sommarmånaderna kan behöva förändras i de kallare månaderna. Om du planerar att använda rummet under vintern, byt lätta fönster behandlingar med gardiner gjorda från tunga möbeltyger att bättre isolera mot kylan av glasytor. Lägg till en tjock matta att dekorera ditt rum och lägga till värme. Om ditt uterum har en lucka på utsidan, välj en matta som är lätt att rengöra och tålig. Håll en dörrmatta i och utanför dörren för att fånga all smuts och fukt.

Vara konsekvent

Håll ditt uterum design förenlig med inredningen i ditt hem. Uterum som ofta läggs till hem, så att de inte alltid följer samma arkitektoniska utformningen av resten av huset. Behålla rummet från skenbara alltför osammanhängande från resten av hemmet, hålla en av de designelement konsekvent. Använd en liknande färgschema, möbler stil eller tyg val som finns i ett angränsande område. Att införliva ett vanligt inslag gör att rummet att stå ut från de övriga utrymmen i ditt hem utan att verka på sin plats.

Annan artikel

 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • vinterträdgård inredningsidéer
 • hur man kan inreda trädgård badkar
 • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
 • heminredning lösningar för hem & trädgård
 • hur du skapar din egen ljus trädgård
 • arkitektoniska och trädgårdsarkitektur programvara
 • kök vinterträdgård idéer
 • Washington State hem & trädgård visar
 • idéer för trädgård krukor
 •