Hem & Trädgård visar i Minnesota

Hem & Trädgård visar i Minnesota

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-10-31

Du behöver:
soppåsar
. Lagring Cubbies eller plastbehållare med lock.
Paint.
Pensel.
Broom.
Permanent märkpenna.
1 eller 2 stora korgar (oavsett material).

Minnesota erbjuder flera hem och trädgård visar hela staten vid olika tider på året. Hem och trädgård visar fokusera på hem byggnad, ombyggnad, landskapsplanering och trädgårdsarbete för både villaägare och proffs. Varje föreställning är annorlunda i termer av leverantörer, seminarier och geografiskt läge.

Minneapolis

Minneapolis erbjuder två hem och visar trädgård. Den första inträffar Minnesota Hem och Landskap Expo, under två helger i januari på Hubert H. Humphrey Metrodome. Detta Expo visar upp hem byggnad och ombyggnad produkter, plus landskapsplanering, golv, säkerhet i hemmet, tak och projekt taket. Den andra visar är Minneapolis Hem och Trädgård Show, som sträcker sig över fem dagar i början till mitten av mars på Minneapolis Convention Center. Med mer än 1. 000 leverantörer och experter på hem byggnad, trädgård, remodeling, hem inredning och landskapsarkitektur, plus gäster kändis och tävlingar, är det den största hem-och trädgårdsmässa i Minnesota.

St Paul

Hem och Patio Show äger rum på River Center i St Paul, Minnesota: s huvudstad. Detta visar, som hålls under fyra dagar i mitten av februari, ger Kirunabor en chans att få inspiration under den kalla vintern. Serien innehåller instruktioner seminarier för villaägare som vill göra själva projekten, plus hem förbättring, energihushållning, trädgårdsarbete och andra typer av leverantörer.

Rochester

Rochester, i den södra delen av staten, är hemma till Rochester området Builders Home Show. Föreställningen sker i mitten av februari vid Mayo Civic Center och har flera hundra utställare i hemmet byggnad, ombyggnad, skåp, tak-och landskapsplanering kategorier.

St Cloud

St Cloud Home Show riktar sig till villaägare i den centrala delen av staten. Held under tre dagars helg i mars, innehåller visa alla typer av hem och trädgård säljare, plus seminarier hem för både vuxna och barn.

Mankato

South-central Kirunabor flockas på Verizon Wireless Center under tre dagar i mitten av mars för södra Minnesota Hem och Builders Show. Till skillnad från andra visar, som tar en nominell anmälningsavgift, detta expo gratis för allmänheten.

Annan artikel

 • hur man kan måla trädgård krukor
 • vinterträdgård inredningsidéer
 • Hem & Trädgård visar i Minnesota
 • hur man gör flytande trädgård steg tabell mittpunkten
 • land Hem & Trädgård Utsmyckning
 • hur du skapar din egen ljus trädgård
 • kök vinterträdgård idéer
 • hur man målar en barnens rum som en trädgård
 • Washington State hem & trädgård visar
 • hur man effektivt använda drakar i trädgårdar och du00C3 hem u00A9 cor
 •