badrum bild idéer

badrum bild idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-11-16

Attraktiva, samordna Inredningen är väsentliga för att skapa en estetiskt tilltalande i hemmet. Badrummet är inget undantag. De flesta människor tror inte på "ringa" badrum som ett viktigt utrymme att lägga mycket dekorera tanke in, men du kan bli förvånad att se vad bara lite vägg konst kan göra för att krydda upp utseendet och känslan hos alla badrum.

Shadow Lådor

En skugga låda är en låda-liknande tavelram som tillåter dig att placera föremål i att skapa en 3-D typ av bild konst. Dessa lådor är normalt tillgängliga i butiker som Wal-Mart och Target samt pyssel butiker. Om du är kreativ och har tid, men du kan bygga din egen genom att använda en träask med ett skjutlock. Bara klipper en bit genomskinlig plast eller glas att ta plats på locket och skjut det på plats. En skugga ruta är en utmärkt idé för stranden eller tropiska tema badrum. Lägg bara till föremål och material som sand, snäckor, stenar, sjöstjärnor och allt annat som gäller du kan passa in. Den bästa delen av en skugga box är att du kan ändra den som din inredning förändringar. Du behöver inte köpa ny konst att gå med din nya färg jobb eller infoga en semester tema

svart och vitt

När du letar efter bilder eller målningar för ditt badrum, försök svart och vitt. När du går med svarta och vita du kan plocka konst som inkluderar både fotografier och målningar och du behöver inte oroa dig för färgscheman. Svart och vitt gör det också möjligt för enkelhet. Du kan gå med en grundläggande, lugn badrum inställning och dina svartvita bilden passar rätt i. Försök tunna svarta eller vita ramar arrangeras på en hylla eller hängas på väggen för att verkligen göra dessa bilder pop.

Typer av bilder /Bilder

Tänk om inställningar och objekt som förmedlar en känsla av lugn. Tänk blommor och bilder som innehåller blommor som centrum. Natur inställningar är mycket populära för badrummet, tror vattenfall, fält med vilda blommor och bilder spår. Förutom snygg, dessa bilder lägga en del av lugn och ro på toaletten, vilket är bra för att koppla av medan du tar en bubblebath eller gör sig redo för en stressig dag. För dem med sinne för humor, det finns många alternativ också. Tänk badrum humor, till exempel ett porträtt av din favorit serie, eller kreativa bilder på olika toaletter. Var inte rädd för att vara kreativ när det kommer till badrum konst. Ditt mål bör vara att göra det till en välkomnande, bekväma rum både för gäster som använder det och för dig själv på en dag till dag.

Annan artikel

 • hur man väljer ett bubbelbadkar
 • Hem & Trädgård visar i Kanada
 • vad är graniteware?
 • hur ättikslag beadboard panel
 • tips för att dekorera en trädgård för ett tillfälle
 • unik trädgård hem presenter
 • idéer för blommiga bordsdekorationer
 • hur man utformar helande trädgårdar för trädgårds terapi
 • hur man lägger DuPont laminatgolv
 • hur reface, Refinish & återuppstå skåp
 •